Azonnali hatás

Zsolesz / 2015-05-22

Az On-Contact technológia mindemellett segít hosszútávon megőrizni a Head & Shoulders bizonyítottan hatásos korpásodás elleni hatóanyaga, a cink-pyrithion (ZPT) által biztosított, akár 100%-ig korpamentes hajat. A fejbőrrel és az irritált területekkel érintkezve a MicroZinc formula azonnal működésbe lép. Ott fejti ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá, a viszketést okozó korpát eltüntetve, és egészséges fejbőrt, valamint gyönyörű hajat hagyva maga után. A kettős célt szolgáló formula egész nap a fejbőrön marad, így hatékonyabban tudja kifejteni jótékony hatását a rugalmas hajért és ellenálló fejbőrért.

Dr. Jim Schwartz, a Head & Shoulders bőrápolási szakértője elmagyarázza, hogyan is működik az Instant Relief formulája: „A Head & Shoulers Instant Relief samponjai úgynevezett Thermo-Cooling Activator összetevővel rendelkeznek, amely azonnal érezteti jótékony hatását a fejbőrön. A formulában Zinc Boost (cinkfokozó) technológia is található – ZPT és cink-karbonát különleges elegye – amely a fejbőrre kerülve rögtön munkához lát és hatékonyan, a fő versenytárs termékénél háromszor gyorsabban bocsátja ki a ZPT hatóanyagát, látható eredményeket produkálva az akár 100%-ban korpamentes hajért.

A Head & Shoulders a fejbőrápolási termékek vezető fejlesztője közel ötven éve. ZPT formuláját az évtizedek során folyamatosan tökéletesítette, hogy minél hatékonyabb megoldásokkal vegye fel a harcot a korpa kialakulásának különböző okaival. Az ÚJ Head & Shoulders Instant Relief samponok azonnali megoldást nyújtanak az érzékeny fejbőrre, hogy bátran, hezitálás nélkül vethessük bele magunkat az élet kalandjaiba.


Az INSTANT kollekció tagjai:

head & shoulders instant relief sampon 200ml/400ml

head & shoulders moisture care sampon 200ml/400ml

head & shoulders deep clean for men sampon 200ml/400ml

head & shoulders FOR MEN Old Spice sampon 200ml/400ml

Kapcsolódó bejegyzések