Post Image

AZ IDŐTLEN TALÁLKOZÁSOK ILLATPÁRJA: LACOSTE TIMELESS

Rúzs & Más / 2019-09-04

A Lacoste márka legújabb illatpárja a napokban kerül a parfümériák polcaira. Az új férfi és női parfüm duó a nő és férfi időtlen találkozását örökíti meg. Két határozott karakterű illat, amelyek az időtlen eleganciát képviselik, korlátok nélkül – ez egyben a Lacoste márka ismertetőjegye is. A L’Homme Lacoste Timeless meglepő akkordjaival új értelmet nyer a frissesség. Párja, a Lacoste Pour Femme Timeless kifinomult fás-virágos illat érzéki színezettel.

Mindkét új Lacoste parfüm a maga módján a pillanat intenzitását zárja illatüvegbe, hogy az az örökkévalóságig megmaradjon.

L’Homme Lacoste Timeless & Lacoste Pour Femme Timeless

Egy szempillantás alatt az idő megdermed. Álom és valóság határán, egy meghatározó pillanatban megáll az idő, és úgy tűnik, ez a pillanat örökké tart.

Meleg fénybe burkolódzik az álombéli város. A peron zsúfolásig tele emberekkel, de van köztük egy nő, aki kiemelkedik a tömegből karcsú alakjával és lezser eleganciájával. Magabiztos, karizmatikus férfi keresztezi az útját. Felfigyelnek egymásra, de nem állnak meg… Azonban miután tovább haladnak, a vonzás megmarad köztük, kitörölhetetlenül. Különös módon újra és újra átélik a találkozást, mintha az idő megállt volna: tekintetük találkozik, összeér a válluk, és felváltva egymás nyomába erednek. Mihez kezdenek majd ezzel az ellenállhatatlan vonzalommal? Egymásra mosolyognak, elvarázsolják egymást, hogy egy új jövő kezdődjön…Történetük abban a pillanatban íródik majd meg, amely felejthetetlenné vált számukra.

LacostLacoste, timeless, illatpár, for her, ,for him, rúzs és más, frangrance, edt, edp, parfüme, timeless, illatpár, for her, ,for him, rúzs és más, frangrance, edt, edp, parfüm

L’Homme Lacoste Timeless

Mi is lehetne időtlenebb, mint egy férfi illat frissessége, üdesége? Ezt a vezérelvet követte Michel Girard mesterparfümőr a L’Homme Timeless megalkotásakor. „Azt tűztem ki célul, hogy minél több lehetőséget felkutassak egy férfi illat frissességének kifejezésére. Kirobbanóan üde fűszeres és gyümölcsös-zöld jegyek meglepő kombinációjával ellentétek harmóniájára épülő frissességet sikerült megalkotnom: még meglepőbb, még intenzívebb és miért is ne … időtlen.”
Az új aromás fás-fűszeres illatban a két új jegy meglepő találkozása gazdagítja és intenzívebbé teszi a L’Homme Lacoste ikonikus illatvilágát: a rendkívül finom tea jegy üdítően hat a gyümölcsös rebarbara társaként. A vaníliás, cédrusos, akigala fás (kizárólag a Givaudan parfümháznál használt összetevő) illatágyon az ámbra, a pézsma és a kardamom kiemelik a bors és a gyömbér fűszeres árnyalatait, és egy kiegyensúlyozott illatkompozíció létrejöttét segítik elő.
Innovatív, üdítő illatstruktúrájával, tengerészkék kerettel díszített áttetsző szürke üvegével a L’Homme Timeless a Michel Girard nevével fémjelzett eredeti L’Homme Lacoste parfüm modern újraértelmezése.

Fejjegyek: Bergamot, Kardamom, Rebarbara
Szívjegyek: Gyömbér, Feketebors, Jázmin, Mandula
Alapjegyek: Vanília, Cédrusfa, Akigala fa, Ámbra, Pézsma

Lacoste, timeless, illatpár, for her, ,for him, rúzs és más, frangrance, edt, edp, parfüm

Lacoste Pour Femme Timeless

A Lacoste Pour Femme Timeless elegáns, áramvonalas, áttetsző üvege ragyogó, kifinomult illatot rejt, amely a nőiesség időtlen jegyeit emeli ki.
A természetes eleganciával átitatott új illat már-már érzéki, kacérkodik a csábítással. Olivier Cresp mesterparfümőr két rózsaesszenciát hozott össze, amelyek keresztezik egymás útját, és finoman egymáshoz érnek egy pillanatra. A mesterparfümőr elképzelése: új virágos karakterrel díszíteni az eredeti illatot mandarin héj felhasználásával. A fehér virágcsokor jázminnal és gardéniával örömmel fogadja az újonnan érkező narancsvirág abszolútumot, amely ragyogó, üde, zöld jegyekkel itatja át az illatot. A patchouli flörtöl az elbűvölő tömjénnel, és fokozza a szantálfa érzéki melegségét, amely a női Lacoste illatok egyik fő ismertetőjegye.

Lacoste, timeless, illatpár, for her, ,for him, rúzs és más, frangrance, edt, edp, parfüm

Fejjegyek: Rózsa főzet, Bolgár rózsa esszencia, Mandarin
Szívjegyek: Narancsvirág, Arab jázmin, Gardénia
Alapjegyek: Szantálfa, Tömjén, Patchouli

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Árai:
Lacoste Timelesss Pour Femme EDP 30ml – 14.990Ft
Lacoste Timelesss Pour Femme EDP 50ml – 20.990Ft
Lacoste Timelesss Pour Femme EDP 90ml – 27.990Ft
Lacoste Timeless L’Homme EDT 50ml – 19.290Ft
Lacoste Timeless L’Homme EDT 100ml – 25.990Ft

Kapcsolódó bejegyzések