Post Image

AZ ERŐ VELÜNK VAN, A RÁNCOKNAK ANNYI!

Rúzs & Más / 2020-01-24

Expessz gyorsasággal száguldó életünkben mindent gyorsan szeretnénk – megfiatalodni pedig különösen. Azt várjuk anti-aging arckrémüktől, hogy szinte azonnal látványos hatást érjen el a bőrünkön – és ez már nem is annyira utopisztikus.
A Vichy Laboratóriuma két exkluzív innovációt vezetett be a legigényesebb nők számára: komplex öregedésgátló arckrémet a kollagénhiány jelei ellen és öregedésgátló arcpakolást hialuronsavval. Az új Liftactiv arcápolók előremutató megoldást kínálnak a bőr szépségének megőrzésére, és hatékony gondoskodást biztosítanak. Mindkét innovatív termék természetes eredetű, aktív összetevőkből építkezik, amelyek energiát adnak a bőrnek az öregedés jeleivel való szembeszegüléshez.

Vichy LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST
Komplex öregedésgátló arckrém a kollagénhiány jelei ellen

vichy liftactiv, hyalu, mask, collagen specialist, collagene, kollagén, öregedő, anti-aging, rúzs és más

Az esztétikai bőrgyógyászat által ihletett arckrém segít kiegyenlíteni a kollagénhiány jeleit a bőrön. A bőr saját kollagéntermelésének serkentésével csökkenti a bőröregedés látható jeleit, a ráncokat, feszességvesztést, kontúrvonalvesztést és pigmentfoltokat.  Peptideket, Cg-vitamint és Vichy Termálvizet tartalmaz. Ajánlott fogy. ára: 12 999 Ft

Kipróbáltuk:

Vichy LIFTACTIV HYALU MASK
Öregedésgátló arcmaszk hialuronsavval

vichy liftactiv, hyalu, mask, collagen specialist, collagene, kollagén, öregedő, anti-aging, rúzs és más

A sűrű, folyékony opálosan áttetsző, enyhe illatú krém-gélt először az egyik arcfelemre vittem fel egyenletsen, de nem túl vastagon. Bár a bőröm koromhoz képest elfogadható, azért a nap végére “elfárad”, veszít a kontúrjaiból és a tömörsége sem a régi. Csupán 5 percig hagytam hatni (így írja a használati utasítás) és azután a maradékot letöröltem egy kozmetikai kendővel. Hihetetlen, de csupán ennyi idő alatt a bőröm látványosan feltöltődött, amitől az apró barázdák kisimultak és ami még meglepőbb: az arckontúrjaim megemelkedtek. Külön öröm, hogy a pórusaim is kisebbnek látszottak. Az egész arcbőröm feszesebbé vált, pontosabban csak a fele, úgyhogy nagyon gyorsan feltettem a másik arcfélre is, hogy eltűnjön a kettő közötti különbség.

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Tartsd a Hyalu Maszkot a hűtőszekrényben, úgy még jobban frissít!

Ez a feltöltő és hidratáló öregedésgátló maszk a bőr saját hialuronsav-termelésének serkentésével segít a feszességét vesztett, fáradt, vízhiányos bőrön.
Agávé-kivonatot, 1% kis- és nagymolekulájú hialuronsavat és Vichy Termálvizet tartalmaz.
Ajánlott használat: minden második napon. Ajánlott fogy. ára: 14 499 Ft

 

 

 

AZ ERŐ VELÜNK VAN, A RÁNCOKNAK ANNYI!
5 (100%) 4 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések