Az elegancia kódja

Zsolesz / 2016-06-20

Róma; egy palazzo falai között; éjszaka. Történelmi és kulturális emlékek elevenednek meg: a reneszánsz építészet remekei, barokk díszítő motívumok, freskók, festmények és falikárpitok varázslatos és misztikus hangulatot teremtenek. A főnemesi palazzo titokzatos termeiben életképek villannak fel. A szemünk elé táruló képek hangulata, üzenete és felszabaduló érzelmi töltete fény és árnyjáték kíséretében szűrődik át. Meghitt momentumok, érzelmek és érzetek kavalkádja. Egy illat, amely képes mindezt megidézni, egy titkos kód, amely egy zártkörű világába vezet, amelyet az ábrándoktól mentes könnyed elegancia jellemez.

Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli által közösen megálmodott férfi személyiségének esszenciáját testesíti meg a Valentino Uomo illat. A férfiét, aki számára egyaránt fontos a szépség és a kultúra.
Energikus, életerős, célratörő és határozott – ezekkel a jelzőkkel körvonalazható az érzékeny férfi intenzív személyisége. A Valentino férfi számára elsődleges fontosságú a kifinomultság, mely tetten érhető ruházatán és viselkedésében is. Lázadó, aki számára nagy értékkel bír az esztétika. Ruházata kifinomult és sikkes, sosem utánoz másokat. Stílusa egyedi, időtlen, legfontosabb számára a hitelesség. Hisz abban, hogy kiváltságos státusza születési jogon megilleti, de ezt érzelmileg tudatosan éli meg. Ez lehetővé teszi számára, hogy időtlen eleganciáját átmenekítse a modern világba, egyszerre rendkívül férfias, érdeklődő és érzékeny.


ÁRNYALT SZEMÉLYISÉG

A Valentino Uomo Sophie Labbé parfümőr kreációja, amely egy erős személyiség titokzatos lelkének lenyomatát hordozza. Egy olyan férfi bensőséges kifejeződése, aki férfiasságát tudatosan erősíti karizmatikus erejű személyes varázsával. Tudatos kifinomultsággal átszőtt elegáns világ főszereplője.

A Valentino Uomo Intense Eau de Parfum a Valentino Uomo Eau de Toilette természetes folytatása, amely megőrzi, sőt tovább erősíti eredeti kisugárzását. Hangsúlyozza a férfi lázadó természetét és időtlen eleganciáját, vonzereje mágnesként hat, finoman csábít, mégis ellenállhatatlan. Megnyerő és rabul ejtő, érvelése meggyőző erővel hat, de sosem erőlteti rá véleményét másokra, árnyalatokban gazdag erős személyisége önmagában hiteles. A Valentino Uomo illatvilágában érezhetjük a fekete bőr illatát, amelyet a muskotály zsálya és a mandarin árnyalnak. A friss citrusos jegyek könnyedséget kölcsönöznek az illatnak, az írisz abszolút a kellemesen illatozó vaníliával és tonkababbal csodálatos harmóniát alkot. Férfias érzékiség illatban megjelenítve. A Valentino Uomo Intense a szépség világába kalauzolja el a Valentino férfit, ahova magával viszi szabad szelleme értékeit.

MEGBABONÁZÓ TÜKRÖZŐDÉSEK

Kristályos csillogás, az üvegfelszín csupa prizma, apró átlátszó “szegecsek” szabályos sora, akár egy római történelmi palazzo falburkolata is lehetne. Amikor kezünkbe fogjuk, valójában már az illatot tapintjuk, érzékeljük. Erőteljes és vibráló, nem távol tart, hanem bevonz saját világába. Csodálatos tükröződései mágnesként vonzzák a tekintetet, akár egy értékes ital hasonlóan metszett üvege. Az apró kristálylapok a folyékony illatot fény- és árnyékvillanásokká varázsolják: az ellenállhatatlan vonzerőt, a csábítás hatalmát vizuálisan szimbolizálják. A Valentino márkanévvel gravírozott fekete táblácska éke az üvegnek, és tökéletesen harmonizál a csiszolt fényes kupakkal. Az üveget finom ízlésről árulkodó szövetszerű doboz rejti.

Valentino Uomo Intense EdP 100ml – 29.600Ft
Valentino Uomo Intense EdP 50ml – 22.100Ft

Megvásárolhatóa Douglas, Müller, Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban.

Kapcsolódó bejegyzések