Post Image

AZ ARMANI BEAUTY ÚJ ARCA EGY TRANSZNEMŰ MODELL

Rúzs & Más / 2021-11-09

Az Armani beauty büszkén mutatja be a márka legújabb arcát, Valentina Sampaio brazil modellt és aktivistát. Valentina Sampaio így olyan hírességek oldalán csatlakozik az Armani beauty csapatához, mint Cate Blanchett, Zhong Chuxi, Adria Arjona, Alice Pagani és Greta Ferro színésznők, Ryan Reynolds, Jackson Yee és Nicholas Hoult színészek, vagy Palvin Barbara és Madisin Rian modellek – akik közt mindenki saját módján testesíti meg a Giorgio Armani szépségről alkotott vízióját.

Valentina Sampaio, 26 éves modellnek 2016-ban, a São Paulo-i divathéten kezdődött karrierje. Ezt követően a Vogue Paris 2017 márciusi lapszámának címlapján szerepelt, mely a modell első Vouge címlapja volt. Valentina azóta több, különböző címlapon is szerepelt, többek közt a Vouge, Elle és Sports Illustrated magazinokén. 2020 novemberében Giorgio Armani és Valentina Sampaio közösen szerepeltek a Mr. Armani által szerkesztett Harpers’s Bazaar címlapján. A közelmúltban a V & VMAN 2021-es naptárában is feltűnt, az Emporio Armani márka 40. évfordulójának alkalmából pedig különleges kollaborációban is részt vett.

„Az Armani beauty az általam elképzelt, szépségről alkotott vízióm megtestesülése: jelentőségteljes és merész. Pont, mint a ruhakollekcióim darabjai, a szépségápolási termékeim is magabiztosságot nyújtanak minden nőnek, a kultúrájuktól, származásuktól vagy hátterüktől függetlenül. Büszkeséggel tölt el, hogy Valentina az Armani beauty új arca: csodálom az akaraterejét, elkötelezettségét és céltudatosságát. Valentina nem fél hallatni a hangját, szavai pedig jelentőségteljesek és magával ragadóak.” – Giorgio Armani

„Kimondhatatlanul izgatott vagyok, hogy az Armani beauty új arca lehetek. Transz nőként ez az együttműködés hatalmas mérföldkő az életemben, egy valóra vált álom. A sminkek igazán nagy szerepet játszottak a személyes fejlődésemben, és hálás vagyok az Armani beauty csapatának, hogy ünneplik a sokszínűséget, a kreatív önkifejezést és az egyedi szépséget.” – nyilatkozta Valentina Sampaio.

Valentina Sampaio az Armani beauty nagyköveteként először Londonban, a Harper’s Bazaar Women of the Year díjátadón jelent meg, melynek a márka az egyik fő támogatója. Valentina Sampaio modellt és aktivistát az Armani beauty 2022-es kampányaiban láthatjuk majd, melyeket a svéd fotós, Mikael Jansson alkott. Feltűnik emellett a Giorgio Armani legújabb ajakrúzsának, a Lip Power kampányának új sajtóanyagaiban is.

Kapcsolódó bejegyzések