Post Image

ARANYTOJÁST TOJ A NYÚL, NINCSEN HÚSVÉT LUSH NÉLKÜL!

Rúzs & Más / 2017-04-07

Ahogyan nincs Karácsony Kevin nélkül, úgy mifelénk nincsen Húsvét Lush nélkül!
A Húsvét azért is jó, mert végre lesz egy kis időnk magunkra (ha csinálunk magunknak!). Egy csipetnyi kényeztetés jót tesz a léleknek, de a túlzott kényeztetés…nos, az még jobb! A Chic’n’mix – vagy egyszerűen csak Pipi – egy édesen bizsergető fürdőbomba tele meglepetésekkel – és megnyugtató tonkabab-kivonattal, plusz frissítő bergamottolajjal.

Lush Húsvét Pipi fürdőbomba

Which came first – azaz melyik volt előbb? Ha hihetünk ennek a dilis fürdőbombának, megvan az ősrégi rejtvény megoldása: a tojás volt előbb, aztán jött a csodásan citromos fürdővíz. Vagy nem ez volt a kérdés? A szicíliai citromolaj és a grépfrútolaj pompásan tiszít – ugorjunk be a kádba és derítsük ki a választ!

Lush Húsvét fürdőbomba

Chocolate Easter Egg – egy csokitojás, amit nem megeszünk, hanem amitől tiszták és illatosak leszünk! Ha ezt a citrusolajjal és vegán fehércsokival édesített bőrbarát krémet használjuk, a fürdőszobában sem kell elszakadnunk az édességtől! A gazdagon krémes csokoládé mesésen keveredik a megnyugtatóan édes vaníliával és a pezsdítő citrusolajokkal – borítsuk be a testünk tisztító, kondicionáló csokikrémmel!

Lush húsvéti tojás szappan

Bundle of Fun – móka és kacagás mindenkinek! Keltsük életre képzeletünk legkülönösebb szüleményeit! Vagy legalábbis készítsünk pasztellszínű tojásokat a gyurmaszappanokból!

Lush Bundle of fun - gyurmaszappan ajándékcsomag

És itt a nyúlarc is! Flopsy – magyarul Tapsi! – arctisztító zselé. Ha elkéstünk egy fontos randiról, kikészültünk vagy csak kell egy kis energia, ez a friss répaforrázatból és karragénkivonatból készült arctisztító tutira jókedvre derít. A vidám zselében található pezsdítő citrom- és bergamottolaj újra fényt visz az életünkbe. Vegyük ki a tégelyből és dörzsöljük be vele az arcunk – használat előtt habot is képezhetünk belőle a tenyerünkben.

Lush húsvéti zselé szappan

A csoki, az kell! Mert mégis, milyen lenne a Húsvét csoki nélkül?? Érezzük a narancsos csokoládé ízét egész nap az édesen cukros Chocolate ajakradírral. A fekete csoki, a kakaókivonat és a kakaópor garantáltan segít, ha ránk tör az édesség utáni vágy – és ha nem akarjuk, nem kell megosztanunk senkivel. A mandarin- és édesnarancs-olaj gyümölcsösen frissítő íze frissen tartja az ajkainkat. Csillogó cukorsokk, csak most, csak nekünk!

Lush csokoládé ajakradír

Kaptunk egy fülest: megérkezett a Wash behind your ears! Ez a jázminnal és rózsával illatosított tusfürdő annyira addiktív, hogy minden porcikánkat be akarjuk majd kenni vele – még a füleinket is! Kényeztessük a testünk egy csokornyi virágillattal és engedjük, hogy a neroli jókedvre derítsen, miközben a kondicionáló bio napraforgóolaj lágyítja a bőrünket.

Lush húsvéti tusfürdő

Hol lehet az aranytojást tojó tyúk? Hát a Lush-nál van! A Golden Egg ragyogóan érzéki, édes vadnarancsot és kakaóvajat tartalmazó luxus fürdőbomba fürdőszobánk igazi éke lesz. Kényeztessük a bőrünket fényűző vajakkal, olajokkal és csillámmal!

Lush húsvéti luxusfürdő

Golden Egg ajándékcsomag (a nyitóképen!)

Mindent akarunk egyszerre? Ajándékok és díjak, édes habok, meglepetések minden méretben és alakban – ez az aranytojás a fődíjak közt is a legfőbb!

ARANYTOJÁST TOJ A NYÚL, NINCSEN HÚSVÉT LUSH NÉLKÜL!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések