Post Image

Anya csak egy van!

Zsolesz / 2016-04-26

Kényesztessük az édesanyákat, kedves virágcsokorral és figyelmes ajándékkal! Pontosan erre a célra készült a 4711 Acqua Colonia újdonsága, így már nem kell sokat gondolkodnunk mivel fejezzük ki őszinte hálánkat. Az Acqua Colonia Aroma Soaps használata a kézmosás rutinműveletét kellemes és értékes élménnyé varázsolja, de akár a fürdőszoba díszeként is szolgálhat! Gyönyörű illatok, ápoló és kiváló minőségű receptúrák, aktív összetevők és megnyerő csomagolások – ez az Acqua Colonia vezérelve. Az Aroma Soaps klasszikus szappanok finom, stabil habja kímélően tisztító hatású és friss illatot hagy maga után. Így a hidratáló, gondosan megválogatott növényi összetevőknek köszönhetően a kézmosás színtiszta élvezetté válik.

A szappanok egy kicsit megállítják az időt. Arra ösztönöznek, hogy szánjunk rá pár percet és tegyünk valami jót magunkkal. A klasszikus szilárd szappan reneszánszát éli, akár saját részre vásároljuk, akár ajándékként. Kerek alakjuknak köszönhetően az ACQUA COLONIA Aroma Soaps termékek igazán remekül simulnak a kézbe. Az ACQUA COLONIA termékekre jellemző illusztrációkkal ellátott kiváló minőségű hajtogatott doboz igényes és megnyerő módon prezentálja a szappanokat.


A 4711 parfümház ACQUA COLONIA termékei egy sor olyan különleges illatot vonultatnak fel, melyek inspirálják a testet, a lelket és az érzékeket. Az Aroma Soaps termékek a kedvenc változatokban, Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit és Lemon & Ginger illatokban kaphatóak, melyek mind pozitív hatást fejtenek ki a hangulatra:

Lime & Nutmeg – lime és szerecsendió

Frissítő: a gyümölcsös lime tiszta és friss illata izgalmas keverékké olvad össze a fűszeres szerecsendióval.

Pink Pepper & Grapefruit – rózsabors és grépfrút (a nyitóképen)

Bódító: A rózsabors fűszeres aromája keveredik a frissességtől kicsattanó grapefruittal  – életerős és sokoldalú kompozíció.

Lemon & Ginger – citrom és gyömbér

Vitalizáló: energikus citrom és élénkítő gyömbér kombinációja, mely megidézi a napsütés illatát és egy csodás, természetben eltöltött napra emlékeztet.

 

ACQUA COLONIA Aroma Soap ára: 100 g  2 100 ,- Ft

Kapcsolódó bejegyzések