Post Image

ANTIALLERGÉN, EUCERIN, DE ILLATOS? IGEN!

Rúzs & Más / 2021-03-17

Akik régebb óta olvassák a cikkeimet, tudják, hogy mennyire szeretem, ha egy krémnek vagy testápolónak finom az illata. Természetesen az érzékeny, száraz, irritációra hajlamos bőrűeknek az illatmentes verziókat ajánlottam, hiszen az illatanyagok plusz kockázatot jelentettek az allergiás reakciókat illetően. Egészen mostanáig! Mostantól ugyanis senkinek nem kell lemondania az illatélményről az Eucerin egyedülálló innovációjának köszönhetően!  A száraz, érdes bőrre kifejlesztett Eucerin UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab és Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea illatosított testápoló készítmények allergénmentes, gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató illatanyagot tartalmaznak. Így a kényeztető, finom illat okozta élmény mellett a bőr is a megfelelő gondoskodást kapja.

Frissítő kényeztetés kompromisszum nélkül 

Az UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab nemcsak alaposan, dörzsölés nélkül, enyhe tenzidekkel tisztít, hanem urea – és glicerintartalmának köszönhetően fürdés közben is ápolja és puhává teszi a bőrünket. A kellemes, allergénmentes illatanyaga amellett, hogy érzéki élménnyé teszi a fürdést, gyulladáscsökkentő hatásával meg is nyugtatja a bőrt. Különleges hab formátuma pedig abban segít, hogy még könnyebben tudjuk eloszlatni a nedves bőrfelületen.

A megfelelő bőrápolás érdekében minden fürdés után a

eucerin, urearepair plus, soothing scent, bőrnyugtató illat, érzékeny, testápolás, illatosított, rúzs és más

jánlott testünk egész felületét hidratálni. Ez természetesen kiemelten fontos a hűvösebb hónapokban, amikor bőrünk védőrétege ki van téve az időjárás viszontagságainak, alacsony hőmérsékletnek, hideg szélnek. Erre nyújt hatékony megoldást az UreaRepair PLUS 5% Urea testápoló illatosított verziója, mely a használat után 48 órán át kiküszöböli a nagyon száraz és érdes bőr tüneteit. Az illatmentes változatával megegyezően ez is azonnali enyhülést biztosít, gyorsan beszívódik, valamint zsíros nyomot sem hagy maga után – azonban ráadásként nyugtató, kellemes illatot is kapott. Az allergénmentes illatanyag a legérzékenyebb bőrt sem irritálja, sőt gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően még nyugtatja is azt. A testápoló formulája ureát, ceramidot, valamint más természetes hidratáló faktorokat tartalmaz: ezeknek a hatóanyagoknak köszönheti a klinikailag is bizonyított hidratáló és nedvességmegkötő hatását.

eucerin, urearepair plus, soothing scent, bőrnyugtató illat, érzékeny, testápolás, illatosított, rúzs és más

Eucerin tipp:
Selymesen puha, ápolt és egészséges bőrre vágysz? A tökéletes hatás érdekében használd együtt a két terméket, és élvezd a frissítő kényeztetést a bőrödön!

Eucerin® UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab
– A bőr védetté válik a további kiszáradástól
– Ureát, természetes hidratáló faktorokat (NFM) és glicerint tartalmaz, így fokozza a bőr vízmegkötő kapacitását és növeli annak nedvességtartalmát
– Könnyen felvihető, hab textúra
– Az enyhe tenzideknek köszönhetően alaposan tisztít, azonban nem szárítja ki a bőrt
– Nyugtató hatású, allergénmentes illatanyagot tartalmaz
– Cukorbetegek részére is ideális
– Nem tartalmaz lúgos szappant, ásványi olajat és mikroműanyagokat
200 ml, ajánlott fogyasztói ára: 3 590 Ft

Eucerin® UreaRepair PLUS 5% Urea testápoló (illatosított)
– Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros nyomot maga után
– Azonnali enyhülést nyújt és 48 órán át késlelteti a nagyon száraz bőr tüneteit
– Ureát és természetes hidratáló faktorokat (NFM) tartalmaz, melyek megkötik a bőr nedvességtartalmát
– A benne található ceramid helyreállítja a bőr természetes védőrétegét
– Használata után a bőr érezhetően simává és rugalmassá válik
– Nyugtató hatású, allergénmentes illatanyagot tartalmaz
– Cukorbetegek részére is ideális
250 ml, ajánlott fogyasztói ára: 5 220 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kapcsolódó bejegyzések