Post Image

ANTI-STRESSZ ALGÁKKAL A ZSÍR ÉS A CELLULIT ELLEN

Rúzs & Más / 2018-08-06

Mivel az alakformáló kezelések sikertelenségének egyik okaként a stresszt azonosították, az alakformáló SINECELL kúra innovatív választ ad a túlsúly és narancsbőr által okozott szépséghibákra. Ebben két különleges alga hatóanyagai segítenek: a Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes környezetben is, a zsírsejtek elterjedését gátló és a zsírégetést támogató Jania rubens alga pedig a narancsbőr eltüntetésében segít.

Vagheggi Sinecell, vörös alga, anticellulit, karcsúító kezelés, rúzs és más

Stressz és fogyás

Fokozottan stresszes életvitel során a szervezet túlzott mennyiségű kortizol hormont és LDAP fehérjét termel, melyek gátolják a szervezet zsírbontó képességét valamint csökkentik a HL5 enzim működését, ami elengedhetetlen a zsírégetéshez. A Sinecell termékekben alkalmazott vörös alga segít az LDAP molekulák blokkolásában, aminek eredményeképp fokozza a zsírégetést stresszes életvitel esetén is. A Vagheggi a Polysiphonia brodei algát –  szem előtt tartva a környezet védelmét – spórákból tenyészti ki egy természetes környezetét reprodukáló élőhelyen. Kézzel szedik le és gyűjtik be, majd kivonják belőle az értékes hatóanyagokat.

Ütős összetétel

A Sinecell termékekben emellett probiotikumok gondoskodnak a bőr egyensúlyának helyreállításáról, megvédik a stressztől és a környezeti hatásoktól. Koffein támogatja a zsírbontás és elősegíti a pangó testfolyadékok távozását. A Tengeri tölgy nevű barna alga alakformáló, karcsosító hatású, mivel hatékonyan hozzájárul az energetikai anyagcseréhez. Szabadalmaztatott molekula formájában organikus jód a zsírégetés beindítását támogatja. A csersavakban és flavonoidokban gazdag Bokorhere megerősíti a kapilláris falakat és segít a fölösleges folyadék elvezetésében. A Tengeri saláta egy hatóanyagokban rendkívül gazdag zöld alga, aktiválja az anyagcserét és a keringést, elősegítve a felesleges zsírok eltávolítását a szövetekből.

Vagheggi Sinecell, vörös alga, anticellulit, karcsúsító kezelés, rúzs és más

Karcsúsító kezelés

A Széchenyi fürdőben található Siam Beauty Vagheggi referencia-szalonban próbálhattam ki a SINECELL kezelést. Tengeri sót és licsimag őrleményét tartalmazó testradírral alaposan átmasszírozták a cellulittól sújtott területeket, a lábakat valamint a karokat. Ezután élénkítő masszázs következett a karcsúsító, zsírbontó összetételű Sinecell krémmel. A kezelés végére a bőröm, nemcsak selyem simaságú lett, de feszesebbé és egyenletesebb felszínűvé is vált. A karcsúsító kezelések esetében természetesen kezelési kúrában kell gondolkodnunk, hiszen a cellulit sem 1 nap alatt alakult ki, türelemre lesz szükség a leküzdéséhez. A Vagheggi-n nem fog múlni!

Kapcsolódó bejegyzések