Post Image

AMIKOR A SVÁJCI SZERKEZET OLASZ DIZÁJNNAL TALÁLKOZIK

Rúzs & Más / 2019-03-13

Gondoltad volna, hogy egy túlzó, extravagáns külső, egy precízen komponált, tradicionális belsőt takar? Az összkép pedig egy kifinomult luxusóra, amely már Magyarországon is kapható, méghozzá a FashionWatch üzleteiben. Ismerd meg a Gagá Milano világát!

Honnan a Gagá Milano név?

Hallottál már a gaga feeling-ről? Az olaszok akkor mondják, ha valami nagyon stílusos és megfogalmazhatatlanul egyedi. Olyan “gaga”. Így kapta a nevét az óramárka is. Ez az egyszerű megfogalmazás ihlette a 2004-ben alakult GaGà Milano világát, amely az évek során egyre kifinomultabb és különlegesebb órákat kezdett gyártani.

Gagá Milano, Neymar, watch, Fashionwatch, karóra, luxus, olasz dizájn, rúzs és más

A márka egyértelműen tükrözi alapítójának, Ruben Tomella gazdag fantáziavilágát, aki egy ősi zsebórát csuklószíjra álmodott! A profi svájci óraszerkezet és a trendi olasz dizájn tökéletes eredménye a Gagá Milano óramárka.

Bohém, olasz külső

Ez a zsebóra jelleg éppúgy a márka megkülönböztető jegyévé vált, mint hogy minden modellt felszerelt egy koronát idéző felhúzóval, valamint túlméretezett arab számokkal tette még feltűnőbbé. Az össze nem téveszthető designt a vibráló színek és csillogó gyémántok még inkább felerősítik, szóval kell hozzá egy jó adag extravagancia, hogy valaki viselni tudja. De ettől egyedi a Gagá Miláno!

Gagá Milano, Neymar, watch, Fashionwatch, karóra, luxus, olasz dizájn, rúzs és más

Profi, svájci belső

A luxus külcsínhez luxus belbecs is tartozik, hiszen a GaGà Milano órákat a Rolex hazájában, Svájcban gyártják, ahol a gyártáson kívül nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásra, a tervezésre és a minőségellenőrzésre. Amikor egy kreatív, fantáziadús látomás szakavatott svájci óraművesek keze által, aprólékos műgonddal elkészített precíziós műszerré válik, testet ölt a Gagá Milano stílus.

Neymar és Gagá

A vagányan extrém külső és a profi belső tökéletes összekötő kapocs a brazil focista és az óramárka között, éppen ezért kiváló márkanagykövet vált Neymarból. Hat kivételes modell került bele a limitált Neymar órakollekcióba. Az órák hátlapján a sztárfocista aláírása látható, de a számlapon is helyet kapott a NJR szignó.

Gagá Milano, Neymar, watch, Fashionwatch, karóra, luxus, olasz dizájn, rúzs és más

Koponya és elegancia

A Gagá Milano óramárka brutális fába vágta a luxusfejszéjét, ugyanis egy erőteljes szimbólumot hozott be a kollekciójába. Amikor a koponya forma vésett tetoválásokkal, svájci pontossággal és precíziós megmunkálással találkozik, különleges és férfias mestermű születik. A Gagá Milano Skulpture órája limitált példányszámban elérhető, mindössze 300 kiválasztott birtokolhatja ezt az erőteljes és profi mestermunkát. A zafírkezeléssel ellátott íves ásványi üveg védi a számlapot, amelyet zománcos ezüst koponya stilizált alakja díszít, valamint az óramutatók is kézzel készültek. A kézzel készített olasz bőrszíj teszi fel az egész műre a koronát. Igazi kézműves és fantáziadús mestermunka.

Gagá Milano, Neymar, watch, Fashionwatch, karóra, luxus, olasz dizájn, rúzs és más

Ami garantálja a luxust

A tökéletes gyártási folyamatról a Depa 98 Mechanizmus gondoskodik, amelyet kifejezetten a márka számára állítottak össze. Ez garantálja a márka luxus identitását, hiszen az órák a tipikusan felső kategóriás óramárkák gyártására jellemző folyamatos és aprólékos ellenőrzéseken mennek keresztül, a speciális precíziós gépek pedig hatékonyságra és időtállóságra készítik fel őket. Ráadásul a Gagà Milano mindig innovatív anyagokat és technikai megoldásokat keres, amelyek célja, hogy az egyre nevesebb óramárka még különlegesebb, kifinomultabb és még versenyképesebb legyen a piacon.

Gagá Milano, Neymar, watch, Fashionwatch, karóra, luxus, olasz dizájn, rúzs és más

Ha megjött a kedved egy Gaga Milano óra viseléséhez, jó hír, hogy már Magyarországon is beszerezheted, méghozzá kizárólagosan a Fashionwatch üzletekben.

Weboldal/webshop: www.fashionwatch.hu

Kapcsolódó bejegyzések