Post Image

AMÍG ALSZOL, FIATALSÁGGAL TÖLTI FEL AZ ARCBŐRÖD

Rúzs & Más / 2023-05-30

20 éves kortól kezdődően bőrünk folyamatosan változik, saját hialuronsav tartalma csökken, elkezdenek kialakulni az első finom ráncok és redők. A hagyományos éjszakai krémek állaga sok esetben túl sűrű, elnehezíti a megtisztított arcbőrt, így ezekkel szemben azokat a textúrákat részesítjük előnyben, amelyek könnyed érzetet és hosszan tartó nedvességet biztosítanak. Az Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém frissességet és hidratáltságot nyújt az éjszakán során, reggelre pedig hidratált és ragyogó bőrt eredményez.

eucerin, hyaluron, filler , night. creme,, antiaging, gel-creme, ejszakai, krem, ruzs es mas, oregedesgatlo,, feltolto

Erős formula a bőröregedés legelső jelei ellen

Az életkor előrehaladtával a bőr saját hialuronsav tartalma csökken, a dermiszben és az epidermiszben elkezdenek megjelenni az első finom ráncok. Az új Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém több olyan összetevőt tartalmaz, amelyek késleltetik kialakulásukat, illetve feltöltik a már meglévő barázdákat. A formula kétféle hialuronsavat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr hidratáltságát fenntartani akár 72 órán keresztül: a nagymolekulájú hialuronsav megköti a nedvességet, míg a kismolekulájú hialuronsav mélyebbre hatol, hogy megakadályozza a ráncok kialakulását. Glicerinnel kombinálva nagyon magas hidratáltságot biztosít és jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát. A B5 Provitamin aktívan regenerál és erősít az éjszaka folyamán, míg az E-vitamin véd az oxidatív stresszel szemben. Az eredmény: a bőr reggelre friss, egészséges és intenzíven hidratált. Gél állagú textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok alapján minden bőrtípus számára megfelelő, beleértve az érzékeny bőrt is.

A Product in Use (PiU – termék használat közben) tanulmányt összesen 160, 25 és 40 év közötti nő részvételével végezték el, akik négy hét rendszeres használat után számoltak be tapasztalataikról. A válaszadók 99%-a megerősítette, hogy a Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém minden nap ragyogó fényt adott bőrének,  98%-uk pedig a bőrüket azonnal hidratáltnak érezte.

eucerin, hyaluron, filler , night. creme,, antiaging, gel-creme, ejszakai, krem, ruzs es mas, oregedesgatlo,, feltolto

Az Eucerin új terméke ideális választás lehet azok számára, akik olyan éjszakai arcápoló terméket keresnek, melynek könnyű textúrája gyors felszívódást és hosszan tartó, erős hatást biztosít – a reggeli friss megjelenésért.

Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém

  • Az áttetsző éjszakai gél állagú termék akár 72 órán át hidratálja az arcbőrt
  • Küzd az első ráncok megjelenése ellen.
  • Enyhíti az oxidatív stressz hatásait a bőrön, textúrája ultrakönnyű
  • Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is

50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 11 590 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kapcsolódó bejegyzések