Post Image

ALVÁS KÖZBEN FELTÖLTIK A BŐRÖD: SLEEPING MASZKOK

Rúzs & Más / 2019-04-15

A NIVEA Sleeping Melt-in Éjszakai Arcmaszkokkal az alvással töltött órák alatt az arcbőr még ragyogóbbá és szebbé válik. Alvás közben a bőr regenerációs folyamatai felerősödnek, ekkor lép akcióba a NIVEA Sleeping Melt-in Éjszakai Arcmaszkok formulája. Ismerd meg ezeket a remek bőrszépítőket, amelyek 50%-kal több hatóanyagot tartalmaznak, mint az azonos termékcsaládok éjszakai krémei:

FESZESEBB BŐR REGGELRE

nivea, Q10, sleeping mask, cellular filler, hyaluron filler, éjszakai arcmaszk, rúzs és más, arcápolás

A Q10-koenzim kulcsszerepet játszik a sejtek energiatermelésében. Ez a funkció a testünkben természetes úton is végbemegy, ám az évek múlásával az intenzitása fokozatosan gyengül. Ezért is olyan hasznos kívülről támogatni, például egy hatékony maszkkal. Q10-koenzimmel és kreatinnal gazdagított formulája teszi annyira hatékonnyá a NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-in Éjszakai Arcmaszkot (ajánlott fogyasztói ár: 50 ml – 4599 Ft) Amíg alszol, a maszk mélyen felszívódik a bőrödben, hogy ott kifejtse hidratáló és ránctalanító hatását. A benne lévő Q10 segítségével a NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-in Éjszakai Arcmaszk kisimítja az apró ráncokat, a bőrt hidratálttá, ápolttá és tömörebbé teszi. A Q10 egy kivételesen hatékony, antioxidáns hatású molekula, amely megszabadítja a bőrt a szabad gyökök káros hatásától, így képes lassítani a bőröregedés folyamatát. A sok stressz és a káros környezeti hatások nagyban hozzájárulnak a bőr idő előtti öregedéséhez. Ez a maszk annyi energiával tölti fel a bőrt, amennyi elegendő a megújuláshoz – mindezt pedig a lehető legalkalmasabb időben, éjszaka teszi.

A FIATALOSABB ARCBŐRÉRT

nivea, Q10, sleeping mask, cellular filler, hyaluron filler, detox, urban detox, éjszakai arcmaszk, rúzs és más, arcápolás

Nincs is nagyobb önbizalomlöket reggelente annál, mint tükörbe nézni és meglátni, hogy a bőrünk kipihent, feszes és fiatalosan üde. Ugye, így máris jobban indul a nap? A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sleeping Melt-in Éjszakai Arcmaszkban (ajánlott fogyasztói ár: 50 ml – 5449 Ft) a hialuronsav mellett bőrpuhító hatású szkvalán olaj is található. Míg előbbi feszesíti és feltölti a bőr volumenét, utóbbi gondoskodik arról, hogy az arcbőr hidratált, selymes tapintású és puha legyen. A szkvalán olajról jó tudni, hogy igen intenzív vízmegkötő hatással rendelkezik. Ezt a testünk termeli azért, hogy biztosítsa a bőr természetes hidratáltságát. Megtalálható még növényekben is – ezek kivonata az, amelyet a kutatók a NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sleeping Melt-in Éjszakai Maszkokba is beépítettek. A két hatóanyag tökéletes párost alkot: amíg te alszol, segítik a bőrt a regenerálódásban, megújulásban azért, hogy reggel egy feszesebb, fiatalosabb arcbőrt láss a tükörben.

DETOX A BŐRNEK

nivea, Q10, sleeping mask, cellular filler, hyaluron filler, detox, urban detox, éjszakai arcmaszk, rúzs és más, arcápolás

A hétköznapokat átszövő stresszhelyzetek, és a környezetünk káros hatásai a bőrön is látható nyomot hagynak. A száraz, fakó, megereszkedett és vitalitását vesztett bőr gyakori probléma a városi környezetben élő nők esetében. Mindezekre egy igazán hatékony termék kínálhat megoldást, amely akkor „dolgozik” a bőrben, amikor te az igazak álmát alszod. A NIVEA Urban Skin Good Night Detox Arcmaszk (ajánlott fogyasztói ár: 50 ml – 2199 Ft) formulája még a légszennyezés bőrre gyakorolt káros hatásaival is felveszi a harcot. Ehhez nincs másra szükség, mint felkenni a maszkot, behunyni a szemeidet és pihenni egy jót… A maszk az esti szépségrutin új elemeként gondoskodni fog arról, hogy kisimuljanak az apróbb ráncok, és pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát is.

EGYSZERŰ HASZNÁLNI

Használd heti 2-3 alkalommal, vagy amikor úgy érzed, hogy a bőrödnek extra ápolásra van szüksége és a szokásos éjszakai arckrémed nem elegendő. Vidd fel a megtisztított arcra, nyakra, dekoltázsra, gyengéden masszírozd be, aztán jöhet egy kis énidő: olvass, meditálj, vagy relaxálj, amíg 5-10 perc alatt a krém beszívódik. A NIVEA Sleeping Melt-in Éjszakai Arcmaszkokat nagyon könnyű beépíteni az arcápolási rutinba, hiszen a krém lemosást nem igényel, nem kell külön időt szorítani az arcápolásra az amúgy is zsúfolt napokon. Ilyen egyszerű! Már mehetsz is aludni! Az eredmény reggel pedig az üde, friss és hidratált arcbőr lesz!

ALVÁS KÖZBEN FELTÖLTIK A BŐRÖD: SLEEPING MASZKOK
3.6 (71.11%) 9 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések