Post Image

ÁLOMALVÁS KITARTÓAN ILLATOS ÁGYNEMŰBEN

Rúzs & Más / 2020-01-24

Ugye, Titeket is húz az ágy reggel, miután megszólalt az ébresztő? Az a pár perces ágyban maradás egyszerűen csodás tud lenni. Különösen mesés illatokkal körülvéve. A Lenor legújabb technológiája ugyan plusz perceket nem szerez nekünk a pihenésre, viszont egy teljes héten át friss ágyneműben ébredhetünk és időzhetünk még egy kicsit reggelente.
Nemcsak az élvezetes, pihentető alvás egyik fontos kelléke a puha ágynemű friss, tiszta, finom illata, de a délutáni ejtőzés és az esti TV nézés is jobban esik egy illatos takaróba burkolva. A szaglás az egyik legfontosabb érzékelési módunk. A különböző illatok segíthetnek a megfelelő hangulat kialakításához, magabiztosságot adhatnak, de akár meg is nyugtathatnak minket. Az illatok iránti érzékenység függhet a napszaktól, hangulattól, egészségügyi állapottól vagy akár kortól is. Ebből adódik, hogy különböző illatokat választunk különféle helyzetekben: mást egy estélyi ruhához és mást az ágyneműinkhez, törülközőinkhez.

Egy új technológia segítségével az illatrészecskék lassan szabadulnak fel a frissen mosott textíliákban, akár 1 héten át!

Az új Lenor jól ismert kollekciója a legjobb frissesség-technológiával készült, amely garantálja az ágynemű vagy ruha hosszan tartó friss illatát egy héten keresztül. Az új termékeket speciális matrica különbözteti meg, a technológia lényege pedig az, hogy az illathordozót olyan komplex buborékokra változtatták, amelyek fokozatosan engedik ki az illatanyagot magukból, minden mozdulat, érintés hatására. Az öblítő illata így végig érezhető a tiszta ruhák kivételétől, a teregetésen keresztül egészen a száraz ruhák szekrénybe pakolásáig. A frissen mosott ágyneműben most legalább egy héten keresztül minden reggel üde az ébredés, a ruhákhoz használt illatot pedig egész nap élvezhetjük. Ágynemű, hétköznapok, különleges alkalmak – bármelyikről is legyen szó, a Lenor kollekciójában mindegyikhez megtalálható a tökéletes illat.

Új! Lenor Everyday Essentials – a legjobb választás azok számára, akik értékelik a szövetek puhaságát és a hosszantartó illatot, amely a Lenor legújabb frissesség-technológiájának köszönhetően még hosszabb ideig élvezhető. Öt illatvariánsa: Spring Awaking, Summer Breeze, Fresh Meadow, Floral Romance és Lavender & Chamomile.

lenor, parfumelle, illat, tartós, ágynemű, textil, öblítő, textilöblítő, parfüm, illatosít, rúzs és más

Új! Lenor Parfumelle – ezt a kollekciót a francia parfümök ihlették, és kitűnő választás a kifinomult illatok és intenzív, tartós aromákat kedvelők számára. A kollekció hat illata leheletnyi parfümillatot ad a ruháknak: Emerald & Ivory Flower, Gold Orchid, Diamond & Lotus Flower, Amethyst and Floral Bouquet, Morning Dew, Sparkling Bloom és Yellow Poppy.

Egy új technológia segítségével az illatrészecskék lassan szabadulnak fel a frissen mosott textíliákban, akár 1 héten át!

Új! Lenor Inspired by Nature – ez a kollekció lehetővé teszi a természetbe menekülést. Ezek az illatok megnyugvást hoznak és elfeledtetik a sűrű mindennapok nehézségeit. Egyedülálló kombinációja a textilöblítőnek és a természet ihlette különleges illatoknak. A kollekció illatai: Deep Sea Minerals, Wild Verbena, Silk Tree Blossom és Lavender.

Javasolt fogyasztói ára:
• Lenor Everyday Essentials: 930 ml – 699 Ft; 1800 ml – 1299 Ft
• Lenor Parfumelle: 750 ml – 699 Ft; 1420 ml – 1299 Ft
• Lenor Inspired By Nature: 750 ml – 699 Ft; 1380 ml – 1299 Ft
Az ár kiskereskedelmi üzletenként eltérhet.

Egy új technológia segítségével az illatrészecskék lassan szabadulnak fel a frissen mosott textíliákban, akár 1 héten át!

ÁLOMALVÁS KITARTÓAN ILLATOS ÁGYNEMŰBEN
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések