Post Image

ALOÉ VARÁZS, LUXUS KÉNYEZTETÉS A MARGITSZIGETEN

Rúzs & Más / 2019-11-21

Ha így év vége felé az ünnepek előtt sikerül eljutni egy látványos arckezelésre, az kész főnyeremény, hiszen senki sem szeretne elgyötörtnek és gyűröttnek tűnni a karácsonyi családi fotókon. Másrészt ajándéknak sem utolsó egy luxus kozmetikai kezelésre szóló voucher – meggyőződésem, hogy sokan örülnének neki. Különösen, ha olyan készítményekkel kezelik a bőrünket, amelyek természetes hatóanyagokban gazdagok és tartósítószerektől mentesek! Bőrünk szépségét és vitalitását legjobban a természetes hatóanyagokkal táplálhatjuk és kelthetjük életre. A közkedvelt gyógyszállodákat üzemeltető Ensana szállodaláncnál egy különleges márka bevezetésével a természetes szépségre helyezik a hangsúlyt.

Pharmos Natur Green Luxury szépség kezelések

A különleges, 100%-ban természetes alapanyagokat felhasználó márka már kipróbálható a margitszigeti, valamint a hévízi Ensana Thermál hotelekben. Az egyedi masszázstechnikával végzett Pharmos Natur Green Luxury kezelések kivételes gondoskodást nyújtanak az arc-, a nyak és a dekoltázs bőrének. Azonnali hatásként elsimulnak a ráncok, a bőr feltöltődik, bársonyosan sima lesz, a hajszálerek láthatósága csökken. Hosszú távon is érezhető a kezelések előnyös hatása, ugyanis a kötőszövet megerősödik, a bőr ragyogó és fiatalos megjelenést kap.

Minden növény egy univerzumot hordoz magában

A PHARMOS NATUR termékek titka egy olyan növény, amit már az ókorban is nagyra tartottak. Páratlan tulajdonságait mutatja számos elnevezése is: mennyei vessző, csodanövény, az élet növénye. A legtöbben azonban Aloe Vera néven ismerik ezt az univerzális pozsgást. Karrierje irigylésre méltó és töretlen évszázadok óta. Hogy miért? Mert kivonata széleskörűen használható a kozmetikai iparban és az alternatív gyógyászatban egyaránt.

pharmos natur, arckezelés, green luxury, testkezelés, aloe vera, ensana, margitsziget, aloe gel, rúzs és más

A víz helyett az aloe vera jelenti a termékek alapját

A kezelésekhez Ecuadorból és Yucatánból származó egyedülálló Aloe Verát használnak. A növények számos aktív hatóanyagot tartalmaznak, amelyek kiválóan beépülnek a bőr mélyebb rétegébe is. Míg a kozmetikai termékekben található víz csak a bőrfelszínt éri el, addig az aloe vera gél – viszkozitásának és konzisztenciájának köszönhetően – tökéletesen felszívódik a bőrben, értékes hatóanyagai pedig mélyen átjárják és hidratálják a bőrt. A PHARMOS NATUR által holisztikusan előállított növényi formula olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasonlóak a testben található sejtfolyadékhoz.

pharmos natur, arckezelés, green luxury, testkezelés, aloe vera, ensana, margitsziget, aloe gel, rúzs és más

Arc- és testkezelések

A PHARMOS NATUR arc- és teljestest-kezelései a vegetodinamikus méregtelenítés elvén alapulnak. A görcsös állapotok megszüntetésével felszabadulnak a test szunnyadó energiái, így gyorsabban regenerálódhat a szervezet. Minden kezelés középpontjában az aloe vera növény leveleiből kivont hatóanyag alkalmazása áll. Sejtregeneráló és immunerősítő tulajdonsága révén azonnal feltölti a bőr legmélyén található nedvességraktárakat, a sejtek ezáltal telítődnek.
A kezelést lassú, óvatos mozdulatokkal végzik felhasználva az életenergia természetes áramlását. Már az első alkalom után érezni és látni a bőrön a kezelés intenzitását és hatását. A szakemberek által végzett kezelés tökéletesen alkalmazkodik a vendégek egyéni igényeihez, ez garantálja a teljes ellazulást, így a feszültség és stressz megszűnik.

www.ensanahotels.hu

pharmos natur, arckezelés, green luxury, testkezelés, aloe vera, ensana, margitsziget, aloe gel, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések