Post Image

ÚJ, HATÉKONY ALKOHOL- ÉS ALUMINIUMSÓ-MENTES DOVE DEZODOROK

Rúzs & Más / 2021-01-20

Ha lenne működő zöld alternatíva a vegyszeres dezodorodra, te nem cserélnéd le szívesen? Most már van, ugyanis a DOVE  alkohol- és alumíniumsó-mentes dezodorjai az új, antibakteriális cink technológiának köszönhetően akár 48 órán át frissen tartanak.

dove. alkoholmentes, alumíniumsó-mentes, dezodor, zöld, uborka, hidratáló, deo, stift, roll-on, pumpás, rúzs és más

Puhaság és védelem

Tudtad, hogy megközelítőleg 1,6-4 millió verejtékmirigy van a testünkön, amiből jelentős mennyiség a hónalj területén található? A bőr itt rendkívül érzékeny, nem beszélve arról, hogy ezt a területet alig éri fény vagy levegő a nap nagy részében, különösen ősszel és télen. Éppen ezért a sötét, nedves helyet kedvelő baktériumok könnyen elszaporodnak és kellemetlen testszag keletkezik. A DOVE termékfejlesztői a 0% alumíniumsót tartalmazó dezodorokat kimondottan az érzékeny hónalj bőrére fejlesztették ki. Amellett, hogy segítenek megőrizni a frissességet, nem tartalmaznak alumíniumsót és alkoholt, sőt 1⁄4 rész hidratálókrémmel védik és ápolják ezt a több kényeztetést érdemlő területet.

dove. alkoholmentes, alumíniumsó-mentes, dezodor, zöld, uborka, hidratáló, deo, stift, roll-on, pumpás, rúzs és más

Megújult formula

A Dove Original 0% alumíniumsót tartalmazó és a Dove Go Fresh Uborka- és zöldtea-illatú 0% alumíniumsót tartalmazó dezodorok formulája most megújul. A
már megszokott módon, a termékek 1⁄4 rész hidratálókrém tartalmukkal segítik a hónalj érzékeny bőrének ápolását, regenerálódását borotválás után, hogy az
puha és sima legyen. Emellett azonban újdonság a különleges cink technológia. Azért esett a Dove csapatának választása erre az összetevőre, mert a cink egy
természetes antibakteriális hatással rendelkező ásványi anyag. A termékekben rejlő technológia képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat, illetve csökkenteni az ezeket okozó baktériumok számát, ezzel segítve, hogy akár 48 órán át friss maradhass!

dove. alkoholmentes, alumíniumsó-mentes, dezodor, zöld, uborka, hidratáló, deo, stift, roll-on, pumpás, rúzs és más

A  Dove Original és a Dove Go Fresh Uborka- és zöldtea-illatú 0% alumíniumsót tartalmazó dezodorok spray, golyós és stift formában is elérhetők, hogy mindenki megtalálja köztük a számára megfelelőt.

Nincs több állatkísérlet
A DOVE tavaly elnyerve a PETA minősítését, cruelty-free márka lett, ami természetesen ezekre a dezodorokra is vonatkozik.

 

Kapcsolódó bejegyzések