Post Image

ALEXA CHUNG A L’OREAL PROFESSIONNEL ÚJ NAGYKÖVETE

Rúzs & Más / 2018-01-05

A L’Oréal Professionnel friss bejelentése szerint a brit divatikon, Alexa Chung lesz 2018-ban a márka arca és nemzetközi szépségnagykövete. A divattervező, műsorvezető, modell, kreatív tanácsadó és író, Alexa Chung generációja egyik legkiemelkedőbb stílusikonja, elegáns stílusa tökéletes összhangban van a hajápolási márka párizsi trendjeivel.
Alexa Chung 2 kulcsfontosságú bevezetés arca lesz 2018-ban: a Parisian Nude, vagyis a márka új Párizsi sikket képviselő hajszínkollekciójáé, valamint a ProFiberé, a márka legnépszerűbb, hosszan tartó ápolást biztosító termékcsaládjáé.

2,9 millió Instagram követője mellett Alexa még számos dolog miatt figyelemreméltó. Az elismerései között a következő díjak szerepelnek: Editor’s Choice- Elle Style Awards, Glamour Magazin Women of the Year és a Brit Divat Ikon díj a British Fashion Awards-on. A Vouge UK-val való közös projectje, a „Future of Fashion” videó sorozat kettő Webby díjat is nyert, valamint Alexa jelenleg a British Fashion Council nagykövete is. A nemzetközi divatvilágban való jelenlétét kihasználva, Alexa megírta első könyvét „It” címmel, amelynek hatalmas sikere lett. Valamint egy díjnyertes applikáció, a Villoid társalapítója is, amelynek segítségével a felhasználók létre tudják hozni a saját online közösségüket, inspirálódhatnak és megvásárolhatják kedvenc stílusikonjaik szettjeit is.
Nem is olyan régen, a L’Oréal Professionnel már együtt dolgozott Alexa Chunggal, amikor is debütált az ALEXACHUNG ruhamárka Londonban, 2017 májusában. Ez az együttműködés folytatódott egész évben, a L’Oréal Professionnel készítette a frizurákat a kifutókra egészen a 2017 Párizsi Fashion Week –ig.

Alexa Chung a L'Oreal Professionnel új nemzetközi nagykövete
„Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2018 L’Oréal Professionnel Nemzetközi Nagyköveteként üdvözölhetjük Alexa Chungot. Alexa teljes mértékig rendelkezik a L’Oréal Professionnel márka alapértékeivel. Ő egy igazi divatdiktátor, mindig a trendek előtt jár. Teljes mértékig a divat megszállottja. Hisz a fodrászat illetve a fodrászok erejében. Valamint a személyisége teljesen megegyezik a tipikus L’Oréal Professionnel nő ideáljával: magabiztos, elegáns, szemtelen és szabad szellemű. 2018-ban kettő kulcsfontosságú bevezetésünk arca lesz, mint hajápolás, mint pedig hajfestés terén.” mondta Marion Brunet, a L’Oréal Professionnel Nemzetközi Márkaigazgatója.

Color me French with Parisian Nudes!
Alexa Chung először a Parisian Nudes hajszínkollekció arcaként fog debütálni. A Parisian Nudes kollekció 75 különböző árnyalatból áll, amely tartalmazza a Majirel, Inoa és Dia márka színeit a leglágyabb beige színektől kezdve az intenzívebb barnákig, valamint ehhez kapcsolódik egy új profi hajfestési technika is, amely az árnyalatok egységesítéséről szól, hogy kiemelhessük a természetes árnyalatok különböző tónusait. A Parisian Nudes segítségével a fodrászok minden hajszínt tökéletesen személyre szabottá tudnak varázsolni, akár csak a párizsi nők frizuráját, amely nem csak egy, hanem több árnyalat kombinációja.

Hosszan tartó hajápolás a Pro-Fiber segítségével!
Alexa Chung fogja megtestesíteni a L’Oréal Professionnel hosszan tartó hajápoló családjának, a Pro-Fibernek a múzsáját. 3 évvel a termék bevezetése után, a márka első professzionális, hosszan tartó ápolást biztosító hajápolója, amely egyszer s mindenkorra megállítja a haj töredezettségét, 2018-ban újra a középpontba fog kerülni, megőrizve a profi hatékonyságát, amelyet a fodrászok is imádnak, kiegészítve egy könnyebb használhatósággal. További információ hamarosan!

Kapcsolódó bejegyzések