Post Image

AKTUÁLIS ILLATOSÍTÓ-FERTŐTLENÍTŐ ARIA PURA ÚJDONSÁGOK

Rúzs & Más / 2020-04-10

A formatervezett diffúzoroknak most nagyobb hasznát vehetjük, mint valaha: a megfelelő illóolajokat a szoba levegőjébe permetezve fertőtleníthetjük, csírátlaníthatjuk lakóterünk levegőjét. Így nemcsak szépek és illatosak a kedves tojást vagy kismadarat formázó diffúzorok, de rendkívül hasznosak is. A Mr&Mrs Fragrance márka választékában most már fertőtlenítő hatású öblítőt is találunk. A tavaszi rendrakáshoz tartozik a szekrények átrendezése, amihez szintén a Mr&Mrs Fragrance márka kellemes kiegészítőt kínál: ruhásszekrénybe való illatkártyákat. Érdemes körülnézni az Aromaüzlet weboldalán, mert még számos praktikus illatos meglepetésre akadhatunk.

Millefiori Milano ultrahangos illatosító – Tojás

Forradalmi módszer otthonunk illatosításában, a különleges tojás formájú illatósító, amely az illatosítás mellett még párásítja is a levegőt. A Millefiori Milano ultrahangos illatosítót bármilyen aromaolajjal vagy illóolajjal használhatjuk. A víz elpárolgása után a készülék automatikusan kikapcsol. Élvezzük az aromaterápia jótékony hatásait otthonunkban!

aria pura, diffúzor, fertőtlenítő, öblítő, illatosító, formatervezett, rúzs és más

Ára: 15900 Ft

Mr. Bird ultrahangos diffúzor, fehér (a nyitóképen)

A gömbölyded madárka alakú Mr. Bird ultrahangos diffúzor modern és funkcionális kialakításának köszönhetően csendes és állandó illatosítást biztosít. Elég pár csepp  illóolajat csepegtetni víztartályába és már terjed is a finom illat a levegőben. A színes háttérvilágítás kellemes és érzéki légkört teremt. Nagy előnye, hogy nem sugároz hőt. A diffúzor hosszabb ideig is képes illatosítani a tartály kapacitásának köszönhetően. Többféle háttérvilágítással rendelkezik, fehér fénnyel vagy más színekben is világít. A Mr. Bird kedves dizájnjának köszönhetően gyerekszobákba is megfelel.

Ára: 11325 Ft

MR&MRS FRAGRANCE LAUNDRY – ÖBLÍTŐ KONCENTRÁTUM MOSÁSHOZ ÉS FERTŐTLENÍTÉSHEZ

aria pura, diffúzor, fertőtlenítő, öblítő, illatosító, formatervezett, rúzs és más

A mostani nehéz helyzetben fontos, hogy az otthonunkat is megfelelően fertőtlenítsük, különösen igaz ez a ruháinkra. Ebben nyújt hatékony segítséget a parfümmentes fertőtlenítő öblítő koncentrátum. Olyan antisztatikus adalékanyagokat tartalmaz, melyek kis adagok esetén is csodálatos lágyságot kölcsönöznek a textíliáknak. Vasaláskönnyítő hatása is van. Az öblítő pH-értéke semleges, így védi a bőrt az irritációtól. Olyan nem mérgező alapanyagokból készül, melyek több mint 90%-ban biológiailag lebomlanak. Minden fehér, színes, valamit kényes textíliához használható. Gépi és kézi mosásra is alkalmas.

Ára: 2945 Ft/500 ml

Mr&Mrs Fragrance illatkártya miss door, kék, rózsaszín – cotton bouquet

aria pura, diffúzor, fertőtlenítő, öblítő, illatosító, formatervezett, rúzs és más

A ruhásszekrénybe való Mr&Mrs Fragrance illatkártya nemcsak a ruhásszekrény illatosítására szolgálhat, hanem bármely kisebb térbe is megfelel, mint például a cipősszekrény, kézitáska vagy sporttáska. A csomagolásban 1 illatkártya található, amely akár 65 napon keresztül illatozhat. Több színben kapható.

Ára: 1760 Ft

AKTUÁLIS ILLATOSÍTÓ-FERTŐTLENÍTŐ ARIA PURA ÚJDONSÁGOK
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések