Post Image

AKÁR 72 ÓRÁS HIDRATÁLÁS ZÖLD TECHNOLÓGIÁVAL

Rúzs & Más / 2021-07-15

Annak érdekében, hogy legnagyobb szervünk, a bőr jól működjön, többek között meg kell őriznie a hidratáltságát, ami jelentős hatással van a bőr egészségére és esztétikai megjelenésére. Testünk körülbelül 60%-át víz alkotja, az életkor előrehaladtával azonban ez az érték fokozatosan csökkeni kezd. A külső hatások, például a szél és a nap, az alacsony páratartalom és a felületaktív anyagok, amelyek más tényezőkkel együtt a bőr száraz megjelenését okozhatják, szintén negatívan hatnak a bőrre. A rendszeres vízfogyasztás mellett biztosítani kell bőrünk hidratáltságát is olyan készítményekkel, amelyek megfelelő hatóanyagokat tartalmaznak ehhez.

Intenzív hidratálás kívülről

Az új La Roche-Posay Hydraphase HA arckrémek éppen ilyenek, hiszen akár 72 órás intenzív hidratálást és azonnali feltöltést biztosítanak a bőrfelszín számára. A készítményeket érzékeny bőrre fejlesztették ki, La Roche-Posay termálvizet és zöld technológiával kinyert természetes eredetű hialuronsavat tartalmaznak.

la roche-posay, hydraphase, zold technologia, hialuronsav, intenziv, hidratalas, ruzs es mas, arcapolo, erzekeny

A La Roche-Posay Hydraphase HA termékcsaládja kifejezetten az érzékeny bőr számára nyújt intenzív hidratálást. A termékcsalád tagjai – a Hydraphase HA Legere (könnyebb, friss, nem zsíros állagú, vízhiányos normál bőrre alkalmas) és a Hydraphase HA Riche (tápláló, krémes állagú, száraz bőrre alkalmas) – akár 72 órán át tartó hidratálást és azonnali bőrfeltöltést biztosítanak a vízhiányos bőr számára.

Összetétele természetes eredetű, tiszta hialuronsavat tartalmaz, amelyet zöld technológia segítségvel, növényi cukor felhasználásával végzett biofermentációs eljárással, nyertek ki. Mindemellett a készítmények összetevői között megtalálható a természetes nyugtató hatásáról ismert La Roche-Posay termálviz is. A termék toleranciáját bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelték. A készítmények praktikus, egyedi csomagolása megakadályozza a levegő és a szennyeződés bejutását, ezáltal védve azok összetételét.

Kapcsolódó bejegyzések