Post Image

AJÁNDÉKÖTLETEK VALENTIN NAPRA MINDENKINEK

Rúzs & Más / 2019-02-12

Mindannyian elterveztük már A Tökéletes Valentin napot, de mégis, sokszor valami balul sül el. Ezzel nem vagyunk egyedül! Sokan vagyunk kínban, amikor közeleg a szerelmesek ünnepe, pedig igazán nem kell ettől tartanunk. Főleg akkor nem, ha ismerjük az 5 szeretetnyelvet, amelyek a következők:
– Elismerő szavak
– Minőségi idő
– Szívességek
– Testi érintés
– Ajándékozás
Nem meglepő, hogy Valentin szeretetnyelve is az ajándékozás volt. Ha Te sem vagy a szavak embere, egy tökéletesen megválasztott meglepetés helyetted beszél! A FOREO szépségmárka szeretettel kínálja a legjobb Valentin-napi ötleteket, amelyekkel elkápráztathatsz bárkit, akit csak akarsz:

NEKI és NEKI
Termék: FOREO LUNA mini 2 – arctisztító készülék

 

Foreo Luna, Issa, fofo, arctisztító, készülék, szónikus, szilikon, rúzs és más

Miért válaszd: Készen állsz, hogy elfelejtsd a korábbi évek rosszul elsült ajándékait és meglepd szerettedet valami különlegessel? Nem tudsz mellényúlni a FOREO best-seller LUNA mini 2 készülékével.

Foreo Luna, Issa, fofo, arctisztító, készülék, szónikus, szilikon, rúzs és más

Ez a csoda masina igazi klasszikus, amely méltán érdemelte ki a ‘most wanted’ címet az utóbbi években. A kicsi, mégis rendkívül erős arctisztító minden bőrt simává és sugárzóvá varázsol, legyen az hölgy, vagy férfi! 6 szexi színben elérhető, feketében, kékben a férfiak részére.
Elérhető: Douglas üzletekben és online: douglasshop.hu
Ár: 47 490 Ft

 

KEDVESEDNEK
Termék: FOREO LUNA fofo – a világ legokosabb arctisztító készüléke

Foreo Luna, Issa, fofo, arctisztító, készülék, szónikus, szilikon, rúzs és más

Miért válaszd: LUNA fofo-val egykettőre ajándékozási szakértő lesz még az is, aki kezdő a V-napi ajándékozásban. A termék spa-szintű masszázst és arctisztítást kínál egy kompakt kis készülékben. Továbbfejlesztett érzékelői a FOREO For YOU app-al összekapcsolva elemzi párunk bőrét és annak hidratáltsági szintjét. Bőrérzékelői segítségével a LUNA fofo finom T-Sonic pulzálásaival személyre szabott masszázs és tisztító programot készít, amelyet Kedvesünk imádni fog!
Elérhető: dm Magyarország kiemelt üzleteiben és online: dm.hu
Ár: 29 999 Ft

ANYUKÁDNAK
Termék: UFO – okos arcmaszk

Foreo UFO, arcmaszk, szónikus, sonic, rúzs és más

Miért válaszd: Nincs senki a radarodon? Akkor lepd meg Valentin napon anyukádat egy nem e világi készülékkel, amelytől bőre káprázatos lesz. A koreai maszk szakértők és a legújabb svéd szépségtechnológia találkozik ebben az otthoni használatra kifejlesztett okos arcmaszkban. Az UFO igazi wellness-érzést nyújt csupán 90 másodperc alatt, bármikor, amikor anyukádnak van ideje rá. A legideálisabb, ha a Youth Junkie UFO aktivált maszkot választod hozzá, kollagénnel. Csak figyeld, hogyan válik a Valentin nap anyukád kedvenc ünnepévé!
Elérhető: Douglas üzletek és online: douglasshop.hu
Ár: 97 990 Ft

NEKI és NEKED
SMILE WITH PRIDE – Limitált kiadású ajándékcsomag
Termék: ISSA 2 His & His Gift set – elektronikus fogkefe

Foreo Issa, fogkefe, szónikus, sonic, rúzs és más

Miért válaszd: Ha a barátodat és magadat is szeretnéd meglepni egyszerre, az ISSA 2 elektromos fogkefe szettnél nincs jobb választás. A FOREO His&His limitált kiadású csomagjában két darab éjfekete, vízálló, svéd designnal kialakított szónikus fogkefét találtok. A sokszínűség jegyében kapható ISSA 2 fogkefe limitált kiadása a FOREO honlapjáról rendelhető. Mindkettőtök büszke mosolyáért.
Elérhető: foreo.com
Ár: 79 990 Ft

AJÁNDÉKÖTLETEK VALENTIN NAPRA MINDENKINEK
5 (100%) 5 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések