Post Image

AHOGY BARNULUNK, ÚGY CSERÉLJÜK NAPVÉDŐINKET!

Rúzs & Más / 2017-07-18

Nyár közepére jó esetben már sikerül egészséges napbarnította színre szert tennünk. Ilyenkor érdemes újragondolnunk a fényvédelmi startégiánkat, amelynek már a megszerzett barnaság megőrzéséről és a napozás által igénybevett bőr regenerálásáról kell szólnia. Az 50+-os fényvédőkre már nem lesz szükségünk, bőrtípusunktól és a megszerzett barnaság mértékétől függően válthatunk SPF 30-ra vagy SPF 15-re. Az arcon, nyakon és dekoltázson mindig erősebb fényvédőt alkalmazzunk, mint más testrészeinken. A fényvédelmen túl érdemes beszerezni egy speciális napozás utáni krémet is, mint amilyen például a Guinot Longue Vie  Napozás Utáni Vitalzáló arckréme.

Ha a hatékony fényvédelem mellett a luxus állag és illat is számít, válogassunk a Guinot napvédő termékcsaládjából: a speciális összetételű napozók teljeskörű UVA és UVB védelmet nyújtanak az érzékeny arcbőr számára fényvédőkkel és regeneráló hatású növényi DNS-el. Összetevőik semlegesítik a szabad gyököket, amelyek a bőr öregedéséért és a ráncosodásért felelősek, ezen felül hidratálják az arcbőrt. Elősegítik a barnulást és tartósabbá teszik a megszerzett színt.
A megerősített fényvédőkkel és fotostabil illatanyaggal rendelkező, PABA-mentes Guinot fényvédőkben megtalálható különleges DNS molekulák a bőrfelszínen alkalmazva elnyelik a káros UV sugarakat, megvédik az élő bőrsejtek saját DNS láncait a károsodástól, ezáltal csökkentik az életveszélyes melanóma kifejlődésének esélyét és megőrzik a bőr ragyogását, fiatalságát.

Guinot Intenzív Fényvédő Krém SPF 30

Guinot Intenzív Fényvédő Krém arcra
Tripla hatás: Erősíti a bőr védelmi mechanizmusát, biztosítja az arc és a test egységes barnulását. Hosszú időn keresztül megőrzi a bőr puhaságát és komfortérzetét. Magas védelmet biztosít az UVA, UVB és az infravörös sugárzással szemben.

Guinot Csillogó Fényvédő Gél SPF 15

Guinot Csillogó Fényvédő Gél SPF 15

A gazdag hatóanyagtartalmú Glamour Gel csillámrészecskékkel dúsított bársonyos olaj a gélben, csillogó fényvédő gél testre. A bőrre kenve gazdag olajjá változik. Megvédi a bőr élő sejtjeinek DNS-ét az UV sugarak károsító hatásától, növeli és tartóssá teszi a barnaságot. Olyan helyreállító anyagokat tartalmaz, amelyek a napozás után szükségesek a bőr számára, nyugtatja, táplálja a bőr felső rétegét. Pazar, intenzív illatba burkolja a bőrt, ami hosszan elkísér. Minden tekintetben ötcsillagos!

Guinot Napozás Utáni Vitalizáló Krém (a nyitóképen)

Erősíti a bőr védelmi mechanizmusát, ránctalanít, véd a nap káros hatásaitól, fokozza a sejtregenerációt. Erősíti és előkészíti a bőrt a következő napozáshoz. Használata: napozás előtt reggel vagy napozás után este kenjük be az érintett bőrfelületet. Figyelem: a termék fényvédőt nem tartalmaz!

Guinot Csillogó Fényvédő Gél SPF 15, 125ml ára: 9800.-
Guinot Fényvédő Test Olaj SPF 50, 200ml ára: 14200.-
Guinot Fényvédő UV Stift SPF 50, 8gr ára: 7200.-
Guinot Intenzív Fényvédő Krém SPF 30, 50ml ára: 9800.-
Guinot Napozás Utáni Vitalizáló Krém 50ml ára: 18400.-
Guinot Fényvédő Ajakápoló SPF 20, 15ml ára: 3200.-

 

Kapcsolódó bejegyzések