Post Image

ADVENTI JÓTÉKONYSÁGI VÁSÁR ÓBUDÁN, A CONTINENTAL CITYGOLF CLUB-BAN

Rúzs & Más / 2023-11-29

Csatlakozz te is december 2-án, szombaton 11.00 és 19.00 óra között a Continental Group és a BMW – Wallis Motor közös szervezésű egésznapos, különleges hangulatú karácsonyi programjához, ahová kicsiket és nagyokat, ruha- és könyvrajongókat is várnak a szervezők.

“Adventhez közeledve szeretnénk ezt a csodálatos helyszínt, a főváros egyetlen városi golfpályáját minél nagyobb közönségnek karácsonyi hangulatban is megmutatni. Ráadásul egy olyan rendezvény keretében, ahol az ünnepre készülődve cégek, hírességek, tervezők, és magánemberek fognak össze, hogy gyermek-alapítványokat is támogassanak” – meséli a program ötletgazdája, Patakfalvi Réka.

A gardróbvásáron meseszép ruhák, kiegészítők és könyvek között válogathatnak a látogatók. A ruhák bevételéből a szervezők a Világszép Alapítványt támogatják, míg a könyvekből származó összeggel a Kórházsuli Alapítvány munkáját segítik. Mindkét alapítvány kiemelten fontos ügyet képvisel, amelyhez most te is kapcsolódhatsz. www.korhazsuli.hu, www.vilagszepalapitvany.hu

A vintage kínálatot olyan nevek adták össze, mint:

Németh Franciska, Szabó Jucus, Aryee Claudia Dedei- Tücsi, Krizsó Szilvia, Sándor Orsi, Kende-Hoffher Krisztina, Verrasztó Evelyn és Verrasztó Dávid

Magyar hírességek (írók, tervezők, alkotóművészek, stb…) pedig alkotásaikat ajánlják fel jótékonysági értékesítésre – Remenyi Eva, Vengru, Celeni,  Babushka Jewelry, Czako, Iglódi Csaba, Zhoja, The Four, Lake Pelso márka, Treasure Budapest,  – Ispány Marcsi, Molnár Nini, Next Premium Club…

A jótékonysági vásár mellett hagyományos adventi forgataggal is készülnek a szervezők, ahol igényes kézműves alkotásokat is vásárolhatsz, valamint az ünnepi vacsorához is beszerezheted a hagyományos vagy épp a gluténmentes bejglit, különleges borokat és kézműves gin-t.

A Pagony jóvoltából ingyenes kézműves kuckó várja a kicsiket és nagyokat: egyedi üdvözlőkártyákat, ajándékkísérőket készíthetnek az érdeklődők. A legfiatalabb látogatókat pedig a Kiskalász zenekar szórakoztatja majd 15.00 órától, az Eisberg Hungary támogatásának köszönhetően.

A kulinária szerelmeseit a Tapas Fino étterem csapata várja egész nap spanyolos hangulattal: churrosszal  és forró, ünnepi italokkal.

A vásári forgatagban az apukák sem maradnak program nélkül: A BMW Wallis Motor az eseményen bemutatja az új BMW 5 ls i5 modelleket, és egész napos tesztvezetéssel várja a vendégeket.

Helyszín: Continental Citygolf Club – 1037. Budapest, Perényi út 6.

További infó: https://www.facebook.com/events/874946217080727

 

 

Kapcsolódó bejegyzések