Post Image

ADD LE CIPŐSDOBOZ AJÁNDÉKODAT A CAMPONÁBAN!

Rúzs & Más / 2022-12-02

A Baptista Szeretetszolgálat által gyűjtött cipősdoboz ajándékainkat a budatétényi Campona bevásárlóközpontban is leadhatjuk, ahol családi programokkal várnak. A decemberi adventi hétvégéken várják azokat a családokat, amelyek szeretnének egy közös pillanatot megörökíteni naptár formájában. Sőt, a karácsonyi fotósarok előtt a gyerekek arcfestést kérhetnek.

campona, ciposdoboz, ciposdoboz akcio, karacsony, ajandek, segitsegnyujtas, baptista, szeretetszolgalat, ruzs es mas, programajanlo

December 3-4-én karácsonyi képeslap készítés is lesz a programban. A következő hétvégén ünnepi dekorációt készíthetnek majd az érdeklődők, 17-én és 18-án pedig mézeskalácsot sütnek majd a segítőkkel a vállalkozó szelleműek. Így az bronz, ezüst és aranyhétvégékről is különleges karácsonyi relikviákkal térhetünk haza.

A bőséges programkínálaton túl is sok lehetőség adódik arra, hogy a család minden tagja találjon magának elfoglaltságot, ugyanis a bevásárlóközpont nyári megújulása óta a látogatók már a belső játszóteret, a relax zónákat és az Insta fotósarkot is használhatják. Vagyis nemcsak a karácsonyi bevásárlás miatt érdemes felkeresni a Camponát az adventi időszakban, hanem azért is, hogy élményekkel gazdagodjunk és közben segítsük azokat, akiknek szerényebb körülmények között készülődnek az ünnepekre.

campona, ciposdoboz, ciposdoboz akcio, karacsony, ajandek, segitsegnyujtas, baptista, szeretetszolgalat, ruzs es mas, programajanlo

A Cipősdoboz alapítvány  november 25. és december 18. között várja adományainkat a Camponában az alábbiak szerint:

A decemberi adventi hétvégéken az emeleti ételudvaron a hoszteszeknél adhatjuk le a dobozunkat (szombaton 12.00 – 20.00 óra között, vasárnap 11.00 – 19.00 óra között), míg minden egyéb alkalommal a földszinti információs pultnál (hétfőtől szombatig 10.00 és 20.00 óra között, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között).

Az ünnepi programokkal és ajándékozással kapcsolatos minden fontos részlet elérhető a Campona weboldalán, ahol ötleteket is találunk a dobozunk megtöltéséhez.

Kapcsolódó bejegyzések