Post Image

A TISZTELET INSPIRÁLTA AZ ÚJ DAVID BECKHAM ILLATOT

Rúzs & Más / 2018-09-26

Nem túlzás, hogy a tisztelet emberi mivoltunknak egyik legfontosabb alapköve, ami becsület, őszinteség és empátia formájában nyilvánul meg és számtalan módon kifejezhetjük, a barátok, család, munkatársak, csapattársak és persze saját magunk felé is. Az életben minden, aminek értéke van, valamiképpen kapcsolódik a tisztelethez. Ez az erőteljes gondolat inspirálta David Beckham legújabb parfümjét, amely az INSPIRED BY RESPECT nevet kapta.

Az illat készítője a díjnyertes parfümőr, Juliette Karagueuzoglou, aki új alkotásával a 21. századi férfiideál – mint amilyen David Beckham – személyiségét és értékeit ünnepli. A parfüm a meghökkentő pezsdítő bergamot és a fás, gazdag ámbrás “Amber Xtreme™” illatjegyek kontrasztján alapszik. Egyszerre energikus és vibráló, ugyanakkor gyengéden melengető.

 

Inspired by Respect, David Beckham, illat, rúzs és más, férfiillat

Az INSPIRED BY RESPECT nyitó akkordja a citrusos bergamot, grapefruit és levendula aromáival különlegesen élénkítő. A szívillat maszkulinitása a kardamom és szegűszeg fűszeres karakterének köszönhető, ami a csipetnyi ananásztól mégsem nehezedik el, hatása lédús és könnyed.
Ahogy az illat első jegyei csendesednek, úgy kerül előtérbe az intenzív Amber Xtreme illatjegy borostyán fás – púderes aromája, amit a csábító cédrusfa és az írisz gyökér egészít ki.
A parfümösüveg kialakítása is a tisztelet ezernyi formájára utal: az üveg gyártási folyamata lehetővé tette, hogy minden parfümöt egyedi dizájn díszítsen, így az üvegbe zárt füstös, spirálos motívum minden egyes parfümnél más és más, a variációk lehetősége pedig végtelen.

Tökéletes választás magabiztos férfiak számára, akik számára a tisztelet azt jelenti, hogy mernek hűek maradni értékeikhez.

Fejillat: Bergamot, Grapefruit, Levendula
Szívillat: Kardamom, Szegfű, Ananász
Alapillat: Cédrusfa, Írisz gyökér, Amber Xtreme™

David Beckham Inspired by Respect
EDT 40 ml javasolt fogyasztói ár: 7499 Ft
EDT 60 ml javasolt fogyasztói ár: 9999 Ft
Natural Spray 75 ml javasolt fogyasztói ár: 3199 Ft
Deodorant 150 ml javasolt fogyasztói ár: 1399 Ft

A TISZTELET INSPIRÁLTA AZ ÚJ DAVID BECKHAM ILLATOT
4.8 (96%) 5 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések