Post Image

A TAVASZ HÍRNÖKE: GYÖNGYVIRÁGOS ÚJDONSÁG A 4711-TŐL

Rúzs & Más / 2023-03-17

A törékeny szépség és báj jelképei, a virágok többet mondanak ezer szónál. Az ikonikus kölnijeiről ismert 4711 márka a virágillat-kedvelők szívéhez szól a Floral Collection-nel. A virág illatú kölni tökéletes ajándék az Echt Kölnisch Wasser minden rajongója számára anyák napjára és Húsvétra is.

A tavasz hírnöke 

2023-ban ismét valami szépet mondhatunk el a virágok nyelvén: ugyanis a 4711 Floral Collection a már meglévő Rózsa és Magnólia kreációk mellett egy újabb illattal egészül ki. A„Lily of the Valley”, azaz a gyöngyvirág elragadó eleganciájával és ellenállhatatlan krémes lágyságával gazdagítja a Floral Collection virágkínálatát. Az inspiráció a királyi családoktól és előkelő násznépektől származik, akik már felfedezték maguknak a gyöngyvirágot mint elegáns trendvirágot.

lily of the valley, gyongyvirag, 4711, edc, kolni, viragos, floral, collection, kollekcio, ruzs es mas, illat

A gyöngyvirág akkor nyílik, amikor már javában tart a tavasz. A természet elvarázsol kipattanó rügyeivel, a levegő friss, a napsütés enyhe hőmérsékletekkel kényeztet – a kellemes időjárás hívogat, hogy menjünk ki a szabadba! Az egyik legnépszerűbb és legismertebb tavaszi növény, a kecses gyöngyvirág az év ezen időszakának különleges hangulatát testesíti meg. A sok apró virágnak és a tiszta fehér színnek köszönhetően a gyöngyvirág a boldogságot, az örömöt és a tisztaságot jelképezi. Mivel a törékeny virágok minden évben egyre nagyobb számban nyílnak újra, gyakran az újjászületés és az újrakezdés szimbólumának is tekintik őket. A 10%-os illóolaj-tartalmú illat citrusos felütése, virágos szívjegye és fás, mégis üde-friss alapjegye könnyed virágakkordokkal játszik. Elegáns harmóniája üdítő átláthatóságában és lágyan ölelő textúrájában rejlik. Egy illat, amely olyan gyengéden bontakozik ki a bőrön, mint egy puha fátyol.

Fejjegy: Körte, bergamott, piros ribizli
Szívjegy: Gyöngyvirág, frézia, vizes akkord
Alapillat: Mósusz, szantálfa,cédrus

Tiszta, bájos, kifinomult

„A fejjegyben ez a könnyű, virágos illat felváltva játszik édes, üdezöld és citrusos jegyekkel. A friss kezdethez illő folytatásként elegáns virágcsokrot alkottam gyöngyvirágból, rózsából és fréziából, leheletnyi vizes árnyalattal. A határozottabb textúra és a tartósság biztosítására a kompozíciót fehér pézsma, krémes szantálfa és tiszta cédrusfa zárja.” Lucas Sieuzac, a 4711 Floral Collection Lily of the Valley parfümőrje

Klasszikus palack, friss színek

lily of the valley, gyongyvirag, 4711, edc, kolni, viragos, floral, collection, kollekcio, ruzs es mas, illat

A 4711 Floral Collection pasztell árnyalataival pompás virágcsokorra emlékeztet. Az illatokat a 4711 Echt Kölnisch Wasser hagyományos és összetéveszthetetlen Molanus-palackja zárja magába, és a doboz kialakítása is az ikonikus elődöket idézi. Az illatokhoz hasonlóan azonban modernitással és új hangsúlyokkal lep meg a külső csomagolás is, amelyen a világos és az élénkebb antikrózsaszín találkozik az üdezölddel. Ily módon a külső csomagolás igazodik a három kompozíció eltérő virág-összeállításához. Ez  vonzza a tekintetet, hiszen a 4711 Echt Kölnisch Wassert az egész világ időtlen idők óta a brémai kék színről ismeri. A 4711 Floral Collection Lily of the Valley innovatív, lágy, tavaszias zöld színezése harmonikusan egészíti ki a meglévő termékcsaládot, és árnyalat alapján felismerhetővé teszi a virágos-zöld illatkategóriákat. A jól ismert arany felirattal és ornamentikával kombinálva minden fürdőszoba fénypontja lehet.

A virágos illatkollekció 

lily of the valley, gyongyvirag, 4711, edc, kolni, viragos, floral, collection, kollekcio, ruzs es mas, illat

A 4711 Floral Collection minden illata egy-egy különleges virágot idéz fel, annak egyedülálló jegyeivel. Mindegyik változat a 4711 klasszikus parfümös frissességére épül, és egyszerre meglepően nőies és gyengéd. És így az új 4711 Floral Collection Lily of the Valley mellett a sorozat már kapható illatai is virágos-friss illatprofiljukkal nyűgöznek le:

La vie en rose: 4711 Floral Collection Rózsa
A rózsa a nőiesség és a szerelem jelképe. A szívjegy gyengéd és gyümölcsös megjelenését frézia és ciklámen koszorúzza. A mandarin, a zöld tea és a bergamott élénk, friss felütése indítja a könnyű, virágos kompozíciót. Az illatcsokor középpontjában a rózsa finom, gyümölcsös aromáját öleli körbe egy finom réteg frézia és ciklámen. A lágy mósuszba és a szantálfába ágyazott illat finom, szelíd aurát hagy hátra. A 4711 Floral Collection Rose változat 2020-ben Illatsztár-díjat kapott Női életmód kategóriában.

Az elegancia aurája: 4711 Floral Collection Magnolia
A magnólia a stílusos kecsesség, a feminin elegancia, a csábító szépség virága – ugyanakkor a valódi szerelem, báj és tisztaság szimbóluma. A 4711 Floral Collection Magnolia illatváltozat a mandarin, a narancs és az aromás rózsabors csodálatosan friss árnyalatai alkotta felütéssel kápráztat el. A szívjegyben elegáns fehér virágok, köztük frézia és jázmin ölelik körül a magnóliát, az alapillatban pedig a puha kasmír és a meleg szantálfa gondoskodik a hosszan tartó illatélményről.

Az új illatvariáció, a Lily of the Valley Eau de Cologne Natural Spray formátumban már kapható az üzletekben. A rózsa és a magnólia illatok továbbra is a kínálatban szerepelnek.

Kapcsolódó bejegyzések