A selyem ölelése

Zsolesz / 2016-06-24

Rengeteg elfoglaltságunk mellett alig marad valami időnk a relaxációra, kis kényeztetésre. Pedigépp ezek azok a pillanatok, a mindennapok apró örömei, amelyek feltöltenek bennünket, energiát adnak a folytatáshoz. Gondoskodni magunkról, a bőrünkről már-már luxusnak számít, de ettől érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben, így ez az alapvető élmény mindenkinek jár. Az új NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdőhab kényezteti a testet és az érzékeket, mennyeien nyugodt pillanatokkal ajándékoz meg zuhanyzás közben. A gazdag és ápoló tusfürdő hab ölelése olyan, mintha selyembe burkolóznánk. A NIVEA ápoló tusfürdő habokat a krémesen selymes habjuk teszi különlegessé.

A kényeztető formulát úgy alkották, hogy a milliónyi gyöngyszerű kis buborék egy gazdag, ápoló habbá álljon össze, ami a bőr számára olyan érzés, mintha egy selyempárna venné körbe.
Mindeközben persze mindent megtesz, amit egy tusfürdőtől elvárunk: gyengéden és alaposan tisztítja bőrünket és nem szárítja ki azt. Használat előtt csak fel kell rázni, majd a flakon tetején lévő pumpát megnyomva a gazdagon habzó tusfürdő már kenhető is. A habot nagyon könnyű felvinni a bőrre és ugyanilyen könnyen le is öblíthető. Kényelmesen és egyszerűen adagolható és egy zuhanyzáshoz elegendő ugyanakkora mennyiség, mint egy normál tusfürdőből.


A különleges selyem kivonat

A selymet az érzéki tapintásáról és puha szövetéről lehet a legkönnyebben megismerni. A selyem már évszázadok óta a luxus és a szépség szinonimája, de hasznos részecskéi jót tesznek a bőrnek is. A selyem kivonat mélyen hidratáló tulajdonságáról ismert, ami puha bőrérzetet biztosít. A selyem proteinek apró részecskékre bontásából jön létre az az értékes kivonat, melyet a szépségipar szolgálatába állítottak. Ez az esszencia könnyen felszívódik a bőrben, antioxidánsokat és aminosavakat juttatva a mélyebb rétegekbe, amik segítik helyreállítani a bőr sejtjeit.

Az új NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab a kényeztető zuhanyzás érzetét nyújtja, miközben selymesen puhává varázsolja a bőrt. Az új Silk Mousse ápoló tusfürdő habok az értékes selyem kivonattal hidratálják és teszik selymessé a bőrt. A tusfürdő hab rendkívül gazdag és lágy formulájának köszönhetően gyengéden tisztítja a bőrt, puha és ápolt bőrérzetet nyújt.


Mind a gazdagon ápoló Creme Care és a légiesen könnyed Creme Soft ápoló tusfürdő habok a NIVEA egyedülállóan ápoló olajával és selyem kivonattal gazdagított formulája hidratálja és selymessé teszi a bőrt. Használatuk minden bőrtípusra ajánlott. Ajánlott fogyasztói ár: 200 ml – 919 Ft

Kapcsolódó bejegyzések