Post Image

A LEGKÉNYEZTETŐBB ARCTISZTÍTÁSI RITUÁLÉ

Rúzs & Más / 2019-05-21

Mindannyian ismerjük a bőrtisztítás fontosságát és tisztában vagyunk azzal is, hogy a bőrápoló termékek hatása sokkal jobban érvényesül akkor, amikor tökéletesen tiszta bőrre visszük fel azokat, hisz a jó előkészítés miatt a bőr intenzívebben képes magába fogadni az aktív hatóanyagokat. A La Prairie tudósai arra vonatkozóan végeztek kutatásokat, hogyan lehetne felhasználni a márkára egyedülállóan jellemző svájci sejttudományt a legfejlettebb tisztító rituálé megalkotásához, ahol nem csupán a bőr tisztaságára helyezik a hangsúlyt, hanem az igazi élvezet kellemes pillanataira is. A La Prairie két különleges tisztítót – Supreme Balm Cleanser és Crystal Micellar Water Eyes • Face – alkotott az egyéni szükségletekhez és preferenciákhoz igazítva, ezáltal a választás luxusát kínálja.

A La Prairie legújabb innovációja gyengéd, ám alapos tisztítást kínál. A Supreme Balm Cleansert az évszázados múltra visszatekintő kettős tisztítási rituálé inspirálta, amely magában foglalja a mély, relaxáló tisztítást eredményező masszázst. A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy hatékony micellás sminklemosó, mely egyetlen mozdulattal simává és puhává varázsolja a bőrt és bárhol, bármikor használható.

SUPREME BALM CLEANSER
Eltávolítja a sminket, megnyugtat.

la prairie, cleansers, tisztítók, arctisztítás, rituálé, crystal, balm, rúzs és más

A Supreme Balm Cleanser egy páratlan, mélytisztítást eredményező élvezetes éjszakai rituálé része, mely segít eltörölni a stresszt, eltávolítani a sminket és makulátlanul tisztává varázsolja az arcbőrt. Amint a hozzácsomagolt spatula segítségével kivesszük a Supreme Balm Cleansert a tégelyből és feltesszük a bőrre, az megkezdi ámulatba ejtő átalakulását. A gazdag balzsam bemasszírozva először pazar olajjá változik, majd langyos víz hozzáadásával tejes emulzió lesz belőle, mely a bőrről leöblítve magával viszi a nap során ott felhalmozódott szennyezőanyagokat. A rituálé befejezéseként a termékhez csomagolt muszlin kendőt használva gyengéd hámlasztást tudunk végezni.
A mélyreható tisztításnak nem szabad megbontania a bőr nedvességegyensúlyát vagy természetes védelmét. A Supreme Balm Cleanser antioxidánsokkal
és hidratáló hatóanyagokkal készül, hogy a bőr tiszta és puha legyen, emellett tartalmazza a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexét is a bőr természetes
megújulási folyamatainak elősegítésére. Az arcbőr komfortos érzetű, kisimult és jól hidratált lesz, így képes a bőrápolási rituálé következő lépéseinek befogadására.

CRYSTAL MICELLAR WATER
Makulátlan bőr egyetlen mozdulattal

la prairie, cleansers, tisztítók, arctisztítás, rituálé, crystal, balm, rúzs és más

A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy nélkülözhetetlen egylépéses tisztító rituálé, mely a Liquid Crystal (folyékony kristály) technológiát kombinálja a svájci gleccservíz kristálytisztaságával annak érdekében, hogy visszaállítsa a bőr eredeti tökéletes állapotát. Habár néha a napi kihívások miatt nem jut elég idő egy teljeskörű tisztító rituálé végrehajtására, mégis a smink és a szennyezőanyagok eltávolítása nélkülözhetetlen eleme a fiatalos kinézet megőrzésének. A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy gyengéd, ám hatékony micellás víz alapú tisztító, amely hozzákötődik a sminkhez és a szennyezőanyagokhoz, hogy azokat aztán könnyedén, a bőr kiszárítása nélkül el lehessen távolítani. Ideális reggeli tisztításhoz is, mivel felfrissíti és hidratálja az arcot miközben eltávolítja az éjszaka során termelődött faggyút a bőr felszínéről.
A Crystal Micellar Water Eyes • Face megalkotásához a Titlis hegységből eredő svájci gleccservizet használták fel, mely évszázadok alatt képződött úgy, hogy a hegyekben lévő tiszta hó jéggé fagyott, majd olvadása során a gránitrétegeken lassan átszivárogva ásványi anyagokkal telítődött. A Crystal Micellar Water Eyes • Face nyugtató összetevőkkel, valamint a La Prairie exkluzív sejt komplexével is kiegészül. Használatával a bőr felfrissül és hidratáltá válik, készenáll a bőrápolási rituálé következő lépéseinek befogadására.

A LEGKÉNYEZTETŐBB ARCTISZTÍTÁSI RITUÁLÉ
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések