Post Image

A LEGJOBB MAGYAR MOSÓSZER LETT A CLEANNE

Rúzs & Más / 2022-11-29

Gyorsan tisztázzuk is, hogy miért is a legjobb a Cleanne folyékony mosókoncentrátuma!? Mert a Tudatos vásárlók tesztjén a harmadik legjobbnak választották, az első két dobogós pedig külföldi termék.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 20 mosókapszula és 13 egyéb mosószer tisztítási hatékonyságát és környezeti tulajdonságait tesztelte laboratóriumban. Nem tudom, mennyire ismered a Tudatos Vásárlók Egyesületét, ők azokat a termékeket veszik górcsó alá, amelyekkel óvjuk a földet, nem szennyezzük a környezetet és természetesen hatékonyak, jók is.

Idézek neked a vizsgálatból, hogy jobban megértsd, miért is nagy dolog ez a csodás helyezés a Cleanne életében:

“Azt vizsgáltuk, hogy a mosószerek mennyire jól távolítják el különböző típusú foltokat a ruhákból és megmértük azt is, hogy mennyi foszfort tartalmaznak. Megnéztük a termékek egészségi- és környezeti kockázatainak jelölését, valamint, hogy rendelkeznek-e hiteles ökocímke tanúsítvánnyal.  A mosószerek értékelésénél a különböző foltok eltávolításának hatékonyságára kapott pontszámaikat összeadtuk, majd ebből az értékből levontuk a mért foszfortartalom 1000-szeresét. Végül a legnagyobb pontszám kapott 100 %-ot, a többit pedig ehhez viszonyítottuk. Két mosószer esetében a magas foszfortartalom miatt a levonás után negatív értéket kaptunk, ezek 0%-os végeredménnyel kerültek be a táblázatba.
Az árakat a könnyebb összehasonlíthatóság érdekében az egy mosásra (közepesen szennyezett ruha, közepes keménységű víz) vonatkozó adagárban tüntettük fel.”

Szóval, ez nem volt egy egyszerű vizsgálat és boldogság, hogy most már hivatalosan is bizonyított a Cleanne mosószere. És ezekben az eredményekben semmiféle részrehajlás nincsen.

A leglényegesebb tudnivalók a Cleanne folyékony mosókoncentrátumról:

– pH semleges folyékony mosószer koncentrátum

– saját fejlesztésű receptúra

– egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is (fekete ruhákhoz van fekete mosószer verziója színélénkítő, visszafestő funkcióval)

– használható technikai aláöltözőkhöz  is (sportruházat), mert nem szappan alapú nem tömíti el a ruha pólusait (ez igen ritka a piacon)

– bevethető mosható pelenkákhoz is

– fele mennyiséggel használható gyapjú ruhák tisztításához is

– 100% természetes, biológiailag könnyen lebomló anyagokból áll (igen, nagyon büszkék vagyunk rá!)

–  illatanyagmentes

– koncentrátum, tehát fele annyi elég belőle, mint a hagyományos mosószerekből, ami jelen gazdasági helyzetben igen fontos lehet (5-7 kg-nyi ruha mosásához 45 ml)

– 1 mosás ára 82 ft – átlagos szennyezettségű ruhával számolva ( 45 ml / mosás)

Amennyiben bővebben utána néznél, ezen a linken találod a tesztet: https://tesztek.tudatosvasarlo.hu/mosokapszulak-es-mososzerek-2022/hogy-keszult

Kapcsolódó bejegyzések