Post Image

A LEGBÁJOSABB BABA-MAMA PÁROST KERESI A WELEDA!

Rúzs & Más / 2018-10-17

Az Év Babáját, azaz a legbájosabb, legkedvesebb baba-mama párost keresi a Weleda, a természetes alapanyagból készülő Calendula babykozmetikumok gyártója és forgalmazója. Fotókat várnak, amelyeket a Facebookra vagy az Instagramra kell feltölteni, egy kiválasztott baba-mama párossal pedig a jövő év elején babaápolási kisokos-film készül majd!
Örömmel adjuk közre a felhívást és drukkolunk kedves pályázó Olvasóinknak!

Keressük az Év Babáját! – Fotópályázatot hirdet a Weleda
Nincs a kisbabáknál gyönyörűbb, tökéletesebb a világon! Ha Te is úgy gondolod, hogy a Ti családotokban van a legszebb, legbájosabb, legtökéletesebb kisbaba, akkor egészen biztos, hogy szívesen nevezitek be a Weleda Év Babája pályázatára, hogy mindenki megcsodálhassa szemetek fényét. A nyertes kisbaba és anyukája pedig főszereplője lehet egy babaápolásról szóló kisfilmnek, és ellátjuk egy évre elegendő Weleda babaápolási termékkel.

Év Babája Weleda fotópályázat, calendula, babaápolás, rúzs és más

Mindenkinek a saját kisbabája a legszebb a világon, ez nem kérdés. Nincs is szemet gyönyörködtetőbb és meghatóbb látvány egy pihepuha, illatos babánál, aki jóllakottan álomba szuszogja magát, vagy éppen mosolyogva fedezi fel az őt körülvevő világot. Az anyukák számára pedig nincs fontosabb annál, minthogy kisbabájuknak a lehető legféltőbb gondoskodást adják meg, legyen szó a biztonságos környezetről, a harmonikus otthontól a minőségi kozmetikumokig.
Ez utóbbi kategóriában persze óriási választék van, de a kismamák kedvenc találkahelyein, a legnépszerűbb közösségi fórumokban is nagyon gyakran ajánlják a Weleda Calendula-sorozatát, amely egyszerűen tökéletes választás a legkisebbeknek. A Calendula, azaz orvosi körömvirág regeneráló, ápoló, nyugtató hatású, remek alapja a babatusfürdőnek, samponnak, babaolajnak, arc- és ápolókrémnek és egyéb termékeknek. A termékcsalád minden tagja mesterséges színező- és illatanyag-mentes, és nélkülözi a tartósítószereket és kőolajszármazékokat is. Ellenben gazdag tiszta növényi olajokban, amelyek arra is hivatottak, hogy a kisbabákat fürdés után egy meleg burokban tartsák.

Év Babája Weleda fotópályázat, calendula, babaápolás, rúzs és más

Ebből a meleg burokból nem, csak az otthon rejtett zugaiból szeretné kicsit kimozdítani a 2 évnél fiatalabb kisgyermekeket a Weleda. Meghirdeti ugyanis az Év babája pályázatot, hogy megtalálja azt a babát és természetesen anyukáját, akik elnyerik ezt megtisztelő címet. A cím mellé ajándék is jár: ez nem más, mint a Calendula termékcsaládból egy teljes esztendőre szóló babaápolási termék-csomag! További 10 díjazott pedig egy-egy kisebb ajándékcsomagot kap majd.
És ez még nem minden! A Weleda szeretné, ha készülne egy kisfilm, egy amolyan babaápolási kisokos, amely minden kezdő édesanyának hasznára lehet, s amelyben egy védőnő társaságában a nyertes baba-mama páros mutatná be az ajánlott termékeket, azok használatát.

Tehát: ha szívesen szerepelne valaki a babájával, nincs más teendője, mint készíteni egy cuki fotót a gyermekről, vagy saját magáról a gyermekkel együtt, és posztolnia azt #évbabája #weledahu #weledapályázat hashtagekkel @weledahu Instagramon, Facebookon pedig betagelve a Weleda (HU) -t. Ha valakinek a fotójára „véletlenül” egy Weleda- babaápolási termék is rákerül, az minden bizonnyal nagy örömet okoz a szervezőknek, de ez nem szempontja az elbírálásnak.
A fotókat november 20-ig várjuk, a nyerteseket november 30-án hirdetjük ki a Facebookon, az Instagramon valamint a weboldalunkon.
Cuki babák, cuki anyukák, figyelem! Legyetek ti a Weleda új sztárjai, készüljön veletek ez a sokak érdeklődésére számot tartó kisfilm!
Részletek és játékszabályzat: www.biopont.com/weleda/evbabaja

A LEGBÁJOSABB BABA-MAMA PÁROST KERESI A WELEDA!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések