Post Image

A GYŐZELEM INTENZÍV ILLATA A LACOSTE-TÓL

Rúzs & Más / 2018-10-22

Férfi illatokról az utóbbi időben ritkábban esett szó, de most itt vannak az új szezon jobbnál-jobb új illatai! Itt van rögtön a Lacoste vibráló újdonsága a L’Homme Intense. De mielőtt bemutatnánk, pár szóban mesélünk a márkáról!

A krokodil története

René Lacoste teniszező és üzletember nevéhez fűződik a modern és vonzó francia stílusú márka megalkotása. A tehetséges teniszbajnok nemcsak a teniszruházatot forradalmasította, hanem elsőként alkalmazta a márka megjelenítését a ruházaton. Lacoste 1926-ban, az US Openen már saját tervezésű pólójában lépett pályára, mivel az akkoriban használt teniszpólókkal nem volt megelégedve. A krokodil embléma pedig úgy született, hogy Lacoste az amerikai sajtótól kapta az “aligátor” egy fogadás kapcsán, amelynek tétje a Davis Kupa megnyerése esetén egy aligátor bőrből készült táska volt. A becenév hűen kifejezte a pályán megmutatkozó szívósságát. A kis krokodil először Lacoste mérkőzéséken hordott kabátján szerepelt. Az 1933-ban alapított divatcég sorozatban kezdte gyártani a krokodillal hímzett pólókat, majd 2001-től a Lacoste divatház már letisztult vonalú utcai ruhákat, kiegészítőket és parfümöket is tervezett.

A Lacoste mára életérzéssé nőtte ki magát: a sportosan elegáns férfiak és nők megtestesítője. A Lacoste parfümök is ennek az irányzatnak megfelelően visszafogottan természetesek és sportosak és kifinomultak.

Lacoste L’Homme Intense

A híres krokodil ma is annak a férfinak az értékekeit szimbolizálja, aki a márka logójának választotta: elegancia, fair play és elszántság. A LACOSTE L’Homme Intense illat a győzelem iránti szenvedélyes vágyat, a győztes temperamentumát állítja középpontba. Azt sugallja, hogy a teniszpályán és az életben is a hozzáálláson múlik minden. A siker titka: kitartás és merészség – és ez nincsen másképp az illat esetében sem.

A parfüm az eredeti illat tervezője, Michel Girard mester parfümőr új kreációja. A LACOSTE L’Homme Intense megőrzi egyedi gyümölcsös, fűszeres és fás jellegét, azonban hatása intenzívebb és illata tartósabb a hozzáadott vetivernek és cypriolnak köszönhetően.

Lacoste L'Homme Intense, parfüm, illat, férfi illat, rúzs és más

A fejjegyek között szerepel a fenséges birsalma és rebarbara, valamint a pikáns mandarin- és narancshéj, amelyek még intenzívebbé varázsolják az illatot.
Szívjegyei a különféle fűszerek, amelyek forgószélként kavarognak és egy energikus koktélban egyesülnek: a vibráló feketebors, gyömbér és jázmin kirobbanó erővel érvényesül, egy leheletnyi mandula szelídíti csak az illatot. A parfümben különleges életerő és energikusság érzékelhető.
Az alapjegy erőt és férfiasságot sugároz. Az ámbra és a vanília egzotikus jelleget kölcsönöz a domináns cédrus és akigala elegyének. A vetiver és a cypriol gyökér tovább fokozza az illat intenzitását, testesebbé és még csábítóbbá varázsolva azt. A végeredmény egy igazán eredeti illatkompozíció.

Az eredeti parfüm üvegének letisztult formáját megtartották, viszont az új illat üvege már nem áttetsző. Éjkék színt kapott, amely hangsúlyozza az illat erőteljes, intenzív jellegét.

LacosteL'Homme Intense, illat, férfi illat, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések