Post Image

A GARNIER TOVÁBB ZÖLDÜL – ÚJDONSÁGOKKAL!

Rúzs & Más / 2020-08-06

A Garnier évek óta elkötelezett a fenntarthatóság irányában; természetesebb összetételeket állít elő, fenntartható és tisztességes kereskedelemből származó alapanyagokat használ, sőt a szépségápolás közönségpiacán elsőként vezette be a tanúsított organikus termékeket, a Garnier Bio termékcsaládot. A Garnier
most még tovább lép a zöld úton: Green Beauty kezdeményezése a fenntarthatóság minden területére kiterjed. A Garnier célja ezzel innovatív megoldások kidolgozása a fenntartható jövő érdekében, valamint a környezeti hatások csökkentése vagy megszüntetése az alábbi területeken:

Műanyag és csomagolás:
– 2025-re a Garnier célja, hogy ne használjon szűz műanyagot egyetlen csomagolásában sem, ezzel évente 37 000 tonna műanyagot takarítva meg.
– 2025-re valamennyi csomagolás újrafelhasználható, újrahasznosítható vagy komposztálható lesz.
Termék és formula:
– 2022-re valamennyi növényalapú és megújuló összetevőt fenntartható forrásból szereznek be.
– 2025-re az új Garnier termékek 100%-át jobb környezeti profil jellemzi majd.
Gyárak és gyártás:
– A megújuló energia használatának köszönhetően 2025-re az ipari létesítmények 100%-a karbonsemleges lesz.
– Az ipari létesítmények CO2-kibocsátása már eddig is 72% -kal csökkent.
Szolidáris beszerzés:
– 2025-re a Garnier világszerte 800 közösség szerepvállalását erősíti meg szolidáris beszerzési programjának részeként.

A Green beauty elindítása egy új termékbevezetési hullámmal párosul, melynek első tagja a Garnier Bio Reparing Hemp- többszörösen regeneráló krém bio kenderolajjal és E-vitaminnal. A Bio Hemp krém a Garnier első kartonból készített tubusban forgalmazott kréme. A tubus olyan erdőgazdálkodásból származik, amely tekintettel van az emberekre és a természetre. A tubus 49%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a Garnier BIO hagyományos műanyag tubusához képest.

A Garnier Bio Hemp Többszörösen regeneráló krém, valamint a Bio Hemp Többszörösen regeneráló éjszakai olaj is – mint a Bio termékcsalád összes tagja- rendelkeznek COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal az Ecocert Greenlife és a COSMOS sztenderd alapján, az összetevők bio gazdálkodásból származnak a biodiverzitás megőrzésére törekedve, a kartondobozok 100%-osan újrahasznosíthatók, valamint minden termék formulája vegán- azaz nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.

GARNIER BIO HEMP REGENERÁLÓ KRÉM BIO KENDEROLAJJAL

Garnier, hemp, green. green beauty, ecocert. cosmos, bio, környezetbarát, ökológiai, rúzs és más, kenderolaj, kender

A bio kenderolajat és E-vitamint tartalmazó, könnyű, gél textúrájú, többszörösen regeneráló krém nyugtatja és hidratálja a fáradt, érzékeny bőrt, valamint segít simítani a kisebb ráncokat.
Használat: Naponta kétszer, körkörös mozdulatokkal vigyünk fel egy keveset a tiszta arcbőrre.
A gél-krém bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt és érzékeny bőrre is megfelelő.
Tanúsítottan bio termék. COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal ellátta az Ecocert Greenlife, a COSMOS sztenderd alapján. Karton tubusa olyan erdőgazdálkodásból
származik, amely tekintettel van az emberekre és a természetre. A tubus 49%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a Garnier BIO hagyományos műanyag tubusához képest. Ajánlott fogy. ára: 2299 Ft

GARNIER BIO TÖBBSZÖRÖSEN REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI OLAJ

Garnier, hemp, green. green beauty, ecocert. cosmos, bio, környezetbarát, ökológiai, rúzs és más, kenderolaj, kender

A bio kendergamolajat és E-vitamint tartalmazó, többszörösen regeneráló éjszakai arcápoló olaj fáradt, érzékeny bőrre a bőr nyugtatása és táplálása, valamint a kisebb ráncok láthatóságának csökkentése által enyhíti a stresszes bőr jeleit. Fáradt, akár érzékeny bőrre is.
Használat: Használjuk minden este a megtisztított arcra. Kerüljük a szemkörnyéket.
Ajánlott fogy. ára: 2999 Ft

Kapcsolódó bejegyzések