Post Image

A BŐR SZÉPSÉGÉNEK FOKOZÁSA ÉS IMMUNERŐSÍTÉS BELÜLRŐL

Rúzs & Más / 2021-02-08

Nagyon sokan szedünk különféle vitaminokat és étrendkiegészítőket, mivel tudjuk, hogy a gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. Azonban nem mindegy milyen minőségű, az amit beszedünk: optimális-e az összetétele, fel tud-e szívódni és ott használja-e fel a szervezetünk, ahol a legnagyobb szükség van rá? Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek ötvözéséből születtek meg a Hush & Hush, prémium márka nutraceutikáliái. A népszerű étrendkiegészítők most 3 új bőrszépítő kapszulával és egy intenzív immunerősítővel bővültek.

Ezek a professzionálisan összeállított étrend-kiegészítők ellátják a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és Clean Clinical Vitamins® vitaminokkal (melyek minden termékben szerepelnek), hogy a lehető legjobban nézhess ki és a legjobban érezd magad. A termékek egyszerűek, ám tudományosak, céljuk az egészség fenntartása, a fiatalosabb és a hosszabb élet biztosítása.

Kifinomultság, minőség és művészet, kompromisszum nélkül

A Hush&Hush prémium étrend-kiegészítőkkel korábban 4 területen találkozhattunk: a márka kiemelkedő terméke egy vegán fehérjepor, a kapszulás kínálatukban pedig hajerősítő, anti-aging és alvássegítő vitaminok szerepelnek (részletesen ITT olvashatsz róluk!). Újdonságaik az immunrendszer erősítésére és a bőr szépségének és egészségének fokozására fókuszálnak. Az összes formulát úgy alakították, hogy a test saját, természetes védekezőrendszerét támogassa a tudományosan igazolt hatású Clean Clinical Vitamins® vitaminokkal, gyógynövényekkel és növényi hatóanyagokkal, amit a modern technológiáknak köszönhetünk. A Hush & Hush formulák véglegesítése évekig tartott. Minden összetevő, minden részlet és minden mikrogram egy adott célt szolgál. Mintha visszatekernénk az öregedési folyamat gombját – hatékony keverékeik sejtszinten működnek, hogy csökkentsék az öregedés meglévő jeleit és megakadályozzák a jövőbeni károsodásokat.

ShieldUp™ – immunitás

hush&hush, étrendkiegészítő, kapszula, bőrszépítő, skin capsule, shield up, immunerősítő, hidratáló, folthalványító, bőrtisztító, rúzs és más

Ez a naponta szedhető immunerősítő és a környezeti elemekkel szembeni védelmet nyújtó táplálék-kiegészítő tiszta, klinikai növényi alapanyagokból készül. Erős vitaminok, szerves antioxidánsok és adaptogének segítik a maximális védelmet a káros agresszorok ellen.

A termékben található C-vitamin támogatja az immunrendszer különféle sejtfunkcióit, és véd a reaktív oxigéngyökök ellen, a macagyökér fokozza az energiaszintet és támogatja a memóriát és az agy egészségét is, organikus matcha levél kivonata, ez az antioxidánsokban gazdag összetevő közismerten gazdag EGCG-ben (epigallo- catechin-gallát), amely segíti a szervezet védekezését, az organikus kurkuma pedig segít erősíteni az általános energiaszintet.

SkinCapsule™ – Bőrfókuszált táplálékkiegészítők

A cél az egészséges bőr, belülről is. A SkinCapsuleTM kapszulába zárt szépség és egészség a bőrnek, különböző bőrtípusokra a Hush&Hush márka fejlesztésének újdonságaként.

hush&hush, étrendkiegészítő, kapszula, bőrszépítő, skin capsule, shield up, immunerősítő, hidratáló, folthalványító, bőrtisztító, rúzs és más

SkinCapsule™ BRIGHTEN+

A nemkívánatos elszíneződések kiegyenlítését célzó, természetes eredetű táplálék-kiegészítő tiszta, klinikai, növényi alapú összetevőkkel, a fáradt megjelenésű bőr javítására. A formula idővel csökkenti az elszíneződést, a napozás okozta foltokat, a bőrpírt és az egyenetlen bőrtónust a ragyogóbb, fehérebb, egészségesebb külsejű bőr céljára.

Főbb összetevői:

– LUTEMAX – fellép az elszíneződést okozó kék fény hatása ellen
– SABERRY® – hatékonyan gátolja a melanin termelődését
– SkinAx2TM – igazoltan ragyogást ad a bőrnek és fehéríti
– POMANOX® – antioxidánsként hat

SkinCapsule™ HYDRATE+

Ez a napi hidratáló táplálékkiegészítő a tiszta, klinikai, növényi alapú összetevők erejét veti latba az optimálisan hidratált, tökéletesen kiegyensúlyozott, ragyogó bőr eléréséhez. Intenzíven hidratál belülről kifelé, feltölti a bőrt, és a sejtekbe vonzza a vizet, ezáltal hidratálja azokat.

Főbb összetevői:

– VEGÁN HIALURONSAV – feltölti a bőrt belülről kifelé
– COCOCIN– cocos nucifera (gyümölcs) tanulmányok szerint javítja a bőr elaszticitását
– CERAMOSIDES® – klinikailag bizonyítottan helyreállítja a bőr ceramidtartalmát a maximális hidratálás érdekében
– ALOE VERA – humektánsként viselkedik, és segít megtartani a vizet és a hidratáltságot a bőr felső rétegeiben, elaszticitást és rugalmasságot biztosítva

SkinCapsule™ CLEAR+

Legyőzi a makacs pattanásokat, segíti a bőrt a megtisztulásban. Ez a napi táplálékkiegészítő a pattanásos bőr állapotának javítására szolgál, tiszta, klinikai, növényi alapú összetevők keverékével segít megszüntetni a bőrpírt és a gyulladást.

Főbb összetevői:

– KURKUMA – a kurkuma a pórusokat célozza és nyugtatja a bőrt
– PANTOTÉNSAV – 12 hét alatt igazoltan jelentős mértékben csökkenti a pattanásokat és elváltozásokat
– CINK – klinikailag bizonyítottan 60%-kal csökkenti a gyulladásos elváltozásokat és 23%-kal a komedókat
– A-VITAMIN – erős antioxidáns, amely harcol a szabad gyökök ellen, és retinolformává alakul, így belülről kifelé küzd az elváltozások ellen

hush&hush, étrendkiegészítő, kapszula, bőrszépítő, skin capsule, shield up, immunerősítő, hidratáló, folthalványító, bőrtisztító, rúzs és más

Az egészség és a szépség eggyé válik ezekben a tudományosan igazolt hatásosságú étrend-kiegészítőkben. Nem kell kompromisszumokat kötnünk, csak beszereznünk a számunkra megfelelő Hush & Hush terméket, a többi megy a maga útján, innentől a szépség, az erős immunrendszer és az egészség kéz a kézben jár. Bővebb információ a termékekről, összetevőkről a www.hushandhush.hu weboldalon érhető el.

Kapcsolódó bejegyzések