Post Image

ITT A 2020-AS NYÁR ELBŰVŐLŐ S.OLIVER ILLATA

Rúzs & Más / 2020-05-10

Az s.Oliver márka szezonális illatait minden évben izgatottan várjuk. A Feels Like Summer idén is megérkezett vidám, energikus, felemelő illatjegyeivel – hamisítatlan nyárillat! A csábító jázmin mellett a buja pünkösdi rózsa és a kecses, színpompás frézia játssza a főszerepet az idei nyárhoz szóló illat-ódában, amellyel az s.Oliver a meleg évszakot köszönti. Napsugaras séta egy virágtenger közepén – a hosszú téli hónapok után sokan vágyunk egy olyan évszakhoz illő illatra, mely a nyár fuvallatát hozza el nekünk. Itt az ideje, hogy nyári ruhába bújjunk, és körülölejen a vidám, energikus aura. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER idei, nyári virágszínek ihlette, limitált női illata megragadja a nyári időszak édes hangulatát, és a friss virágok legszebb esszenciáival árasztja el viselőjét.

Ilyen a nyár illata

Az önfeledt, napos pillanatokhoz könnyű, életörömöt árasztó illat való. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fejillata a bogyós gyümölcsök, a mandarin és a bergamott kellemes frissességével indít, melyek már az első pillanatban könnyedséget és boldogságot ébresztenek. A pünkösdi rózsa, a jázmin és a frézia alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos csokorrá teljesedik ki, amely nyárias könnyedséggel ajándékozza meg viselőjét. A cédrusfa, a borostyánfa és a mósusz lágy alapillatai tartós illatélményről gondoskodnak. Így válik a parfüm – a hajat díszítő csinos virágkoszorú társaként – illatos kiegészítővé egész napra!

Fejillat
bogyós gyümölcsök, mandarin, bergamott
Szívillat
pőnkösdi rózsa, jázmin, frézia
Alapillat
cédrusfa, borostyánfa, mósusz

A teljes virágpompában tündöklő nyár egyetlen üvegben – ezt jelképezi az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020-as limitált kiadása.

Eau de Toilette, 30ml 5 816 HUF

Kapcsolódó bejegyzések