Post Image

MEGHÍVÁS ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYRE – PÉTERFY BORI ÉS HORÁNYI JULI IS OTT LESZ!

Rúzs & Más / 2024-10-20

A BASSZUS! egy egyetemi hallgatókból álló csapat (Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói), akik elhivatottak egy jó cél érdekében cselekedni, így született meg  a projektünk. A zeneiparban dolgozó női előadók helyzetét szeretnénk megvizsgálni, párbeszédet indítani a témában, ezért szervezik meg közelgő rendezvényüket. Az eseményt 2024. október 24-én, 17:00 órakor tartják, a Kristály Színtéren(1138 Budapest, Margitsziget 23800/7).

A rendezvény mottója: “Adjunk hangot a magasabb szólamnak!”, amely tökéletesen kifejezi az esemény célját, amely a női hangok felerősítése és a zeneipar egyenlőségének támogatása, valamint, hogy elindítson egy konstruktív párbeszédet a változás érdekében. Az eseményre látogatók megtudhatják, milyen lehetőségei és kihívásai vannak a nőknek a zeneiparban, illetve, hogyan tudnak nőként érvényesülni.

A program és a vendégeink 

Az esemény központi eleme egy inspiráló kerekasztal-beszélgetés, amelyen elismert művészek és szakértők osztják- és vitatják meg gondolataikat a nők zeneiparban betöltött szerepéről, és az előttük álló kihívásokról. A résztvevőink:

  • -Horányi Juli– énekes-dalszerző,
  • -Péterfy Bori– énekesnő, és színésznő, dalszövegíró,
  • -Baranyi Dorka– pszichológus,
  • -Hollósi Jázmin– tartalomgyártó (moderátor).

Az estét egy táncos megnyitóval és welcome drinkkel kezdik, majd a beszélgetés után lesz lehetőség tombolasorsoláson részt venni, étel és ital fogyasztására, képek készítésére a fotósarokban.

Részvétel és regisztráció 

Az esemény ingyenes, azonban a helyek korlátozottak, ezért előzetes regisztráció szükséges. További információk és a regisztráció elérhetők a projekt közösségimédia-felületein vagy ITT!

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket rendezvényükön!

Tocábbi információk céljából felvehető a kapcsolat a szervezőkkel az alábbi elérhetőségek egyikén:

Kapcsolat:

Pál Marcell

E-mail: nokazeneiparban@gmail.com

Telefon: +36 30 942 6584

Instagram: @_basszus_

Tiktok: @_basszus_

Facebook esemény: https://fb.me/e/2sL2EhvAb

Kapcsolódó bejegyzések