Post Image

SZENZÁCIÓS, GYÓGYNÖVÉNYES ÉS HAZAI – EZ A HERBIOVIT NATÚRKOZMETIKUM!

Rúzs & Más / 2024-10-12

A szívemnek legkedvesebb cikkeim azok, amelyekben hazai sikertörténeteket mutatok be. Most is egy ilyen márka következik, amellyel a véletlen folytán ismerkedtem meg közelebbről – bár simán lehet, hogy nincsenek véletlenek! A gyógynövényes natúrkozmetikumokat fejlesztő és gyártó Herbiovitről van szó, melynek kézkrémjét egy kiállításon próbáltam ki és azonnal vettem belőle egy jó nagy, 250 ml-es tégelyt. A Hand Love – nomen est omen – szerelem volt első  használatra – ez AZ A KÉZKRÉM, amire mindig is vágytál: kellemes illatú, gyorsan és maradéktalanul beszívódik bársonyos bőrt – és zsírtalan tenyeret! – hagyva maga után. Ár-érték arányban verhetetlen – a nagy kiszerelés nincs háromezer forint, amiből több mint 3 átlagos tubus kijön, nagyjából 900 Ft-os árban, na de micsoda összetételben: édesmadula proteinnel, olívaolajjal, C-vitaminnal, glicerin és urea hatóanyagokkal, aloe vera és varázsmogyoró kivonattal kényezteti kezeinket mindenféle káros vegyszertől mentesen!

herbiovit, naturix, naturkozmetikum, gyogynoveny, magyar marka, termeszetes, natur, minositetett, dijnyertes, ruzs es mas

Nyilván alaposan felkeltette a figyelmemet a márka, és vágytam rá, hogy további termékeiket is kipróbáljam – nem kellett csalódnom, a Hand Love csak a kezdet volt…
Na de térjünk vissza a márka történetére, melyet egy lelkes fiatal szakértői csapat hívott életre azzal a céllal, hogy bőrproblémákra és fájdalmakra készítsenek természetes gyógyírt, valódi értéket teremtve. Fejlesztő csapatuk természetgyógyászból, szépségtanácsadóból, bőrgyógyász kozmetikusból és tapasztalt vegyészmérnökből áll.

„Évtizedes tapasztalatainkra és megszerzett tudásunkra alapozva, szakértő termékfejlesztő csapatunkkal megalkottunk egy egyedi bázisú receptúrára épülő natúrkozmetikai termékcsaládot. Folyamatosan követjük a trendeket, ezáltal ötvözni tudjuk a legújabb kutatási és fejlesztési eredményeket a népgyógyászatra épülő hagyományokkal. Célunk, hogy közelebb hozzuk a gyógynövények csodálatos világát az emberek felé és felfrissítsük a régmúlt hagyományait, tapasztalatát és tudását.” – röviden ez lenne a lényeg, és bizony minden jel szerint a legjobb úton haladnak, hiszen a Herbiovit termékek esetében a magas hatóanyagtartalom és a természetes összetétel nem csupán marketingfogás, hanem a Naturix védjegy garantálja, hogy ellenőrzött, hiteles, tanúsított rendszeren minősített kozmetikai terméket kapunk. Ezen felül már több Kiváló Termék elismeréssel is dicsekedhetnek.

A Herbiovit krémek több, mint 94%-ban természetes összetevőket tartalmaznak: növényi kivonatokat és növényi olajokat, melyek egymás hatását erősítve fejtik ki bőrápoló hatásukat, eredményesen. A receptúrát úgy alkották meg, hogy potenciálisan irritáló vagy káros szintetikus anyagokat ne vigyünk fel a bőrünkre. Így a krémek parabénmentesek, BHT mentesek, SLS mentesek, ásványi olaj származék mentesek. Nem tartalmaznak szintetikus szín- és illatanyagot, kíméletességüket bőrgyógyászati tesztek igazolják. Ráadásul a Herbiovit termékek vegán natúrkozmetikumok, azaz nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket sem. Hogy állatkísérlet-mentesek, azt már mondani sem kell. S ha még mindez nem lenne elég érv mellettük, még környezetbarátok is: a termékek polipropilén műanyag tégelyét elmosva, a szelektív műanyag szemetes ládába helyezve gondoskodhatunk az újrahasznosításról, kartonjaik FSC logóval ellátott újrahasznosított papírból készülnek.

A Herbiovit ma már 33 féle terméket kínál, köztük testápolót, sarokpuhítót, fekete nadálytő, aloe- és körömvirág krémet, fájó ízületekre glükózamin krémet, fáradt, merev izmokra lóbalzsamot – természetesen lómentes:), hatékony összetételben. De találunk vitamint, étrendkiegészítőt, vegán fehérjeporokat és fehérjeszeleteket is a kínálatban.
Keressétek a herbiovit.hu weboldalon, a Sparban és hamarosan a Rossmann drogériákban is! – ja és NEM REKLÁM, hanem őszinte ajánlás!

herbiovit, naturix, naturkozmetikum, gyogynoveny, magyar marka, termeszetes, natur, minositetett, dijnyertes, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések