Post Image

KIPRÓBÁLTAM A LEGINTELLIGENSEBB DYSON HAJSZÁRÍTÓT, A NURAL-T

Rúzs & Más / 2024-09-24

Ha vannak olyan szépészeti eszközök, amelyekről minden szépségrajongó álmodik, a repülégep turbinája ihlette Dyson Supersonic hajszárító biztosan közéjük tartozik. A Supersonic elegáns és ergonomikus kialakításával, a testreszabott hajszárítást lehetővé tevő mágneses tartozékokkal és az intelligens hőszabályozással a legmagasabb színvonalú, precíz hajformázási élményt nyújtja. Erre mondják, hogy egy életre vásárolod, mert olyan magas minőségi követelményeknek kell megfeleljen, hogy szinte lehetetlen tönkretenni (láttam a Malmesbury-ben található kutatási és fejlesztési központban a töréstesztjeit – auu!).

A Dyson most még magasabb szintre emelte a Supersonic hajszárítót és megszületett a Supersonic Nural™, amelybe könnyű első pillantásra beleszeretni, mivel új funkció mellé különleges vizuális megjelenés társul: egy átlátszó zárókupak, amely betekintést enged a beépített technológiába, valamint merész új színek – türkiz/narancs vagy királykék/narancs kombináció.

dyson, nural, supersonic, hajszarito, hajformazo, ruzs es mas, haj, luxusmarka

Mivel érdemelte ki a Dyson Supersonic Nural a világ legjobb hajszárítója címet? 

– A Dyson Digital V9 motor által működtetett eszköz szabadalmaztatott Air Multiplier™ technológiája azt jelenti, hogy a hajszárítóból kiáramló levegő mennyisége háromszorosa a motorba kerülő levegő mennyiségének, így gyorsan megszáríthatjuk és formázhatjuk vele hajunkat, miközben alacsonyabb hőt igényel.
– A formatervezett eszköz könnyű és egyensúlyban van a kézben, hosszú vezetéke a legtávolabbi konnektoráig is elér (ami például szállodaszobában használva igen hasznos)
Jóval csendesebb, mint a hagyományos készülékek a magas teljesítmény ellenére.
Intelligensen szabályozza a hőmérsékletet, hogy megvédje a hajat az extrém hőtől. Másodpercenként több mint 40 alkalommal méri a levegő hőmérsékletét a kibocsátott levegő hőmérsékletének szabályozása érdekében. Ez megakadályozza a rendkívüli hő okozta károsodást, megőrizve a haj fényét.
– a Dyson Supersonic minden eddigi előnye mellett az új Nural™ újabb figyelemreméltó funkciókkal egészült ki: érzékelői automatikus szenzoros technológiával  beállítják a légáramlást és a hőmérsékletet a hőkárosodás megelőzése és az optimális fejbőrkomfort fenntartása érdekében.
– fejbőrvédő (Scalp Protect Mode) üzemmódja csökkenti a levegő hőmérsékletét, ahogy a szárítót a fejbőrhöz közelítjük.
Szünetérzékelő funkciójának köszönhetően a készülék érzékeli, ha letesszük, és csökkenti a légáramlást valamint a zajszintet, és újra aktiválódik, amint felvesszük a készüléket.
– Felismeri az egyes tartozékokat és megjegyzi az általunk preferált hő- és légáramlási beállításokat, leegyszerűsítve ezzel a hajformázási rutint.

Kipróbáltam, megszerettem!

Festett, száraz, igénybevett hajamnak, a festéktől időről-időre irritált fejbőrömnek nyilvánvalóan nem tesz jót a forró levegő. Ha viszont leveszem a hőmérsékletet egy örökkévalóság, mire megszárad!

A Nural megoldja ezt az ellentmondásos kívánalmat: lehetővé teszi a gyors, ugyanakkor kíméletes hajszárítást, mivel a hőmérséklet átállítása nélkül sem égetem meg a fejbőröm az új fejbőrvédő funkciónak köszönhetően. Infravörös sugárral működő távolságmérő szenzora érzékeli a hajszárító és a fejem közötti távolságot, és a hajhoz közeledve automatikusan 55°C-ra csökkenti a hőhatást, ami a fejbőrom komfortja és a szárítási sebesség szempontjából egyaránt optimális.

Ha a szárítás közben át akarnám fésülni a hajamat, netán megválaszolnék egy sürgős sms-t, a hajszárítót kikapcsolás nélkül tehetem félre, magától elhalkul, majd ha újra kézbe veszem, ott folytatja a szárítást, ahol abbahagytam.

dyson, nural, supersonic, hajszarito, hajformazo, ruzs es mas, haj, luxusmarka

Ötféle tartozék érkezett a Nural hajszárítóval, melyek megkönnyítik a haj beszárítását, sőt egyik-másik szükségtelenné teszi a további hővel történő hajformázást. Ilyen például a megújult Wave & Curl diffúzor, mellyel tökéletes tengerparti hullámok készíthetők – ezt használtam egész nyáron, előzetesen egy kis göndörítő krémet dolgozva a törölközőszáraz hajamba. A végeredmény finom és természetes hullám hajsütés és göndörítés nélkül!

dyson, nural, supersonic, hajszarito, hajformazo, ruzs es mas, haj, luxusmarka

Másik nagy kedvencem a Flyaway tartozék, mely a szálldosó babahajak lesimítására szolgál a hajszárítás utolsó fázisában: csak végig kell simítani a hideg levegős beállítással a haj felszínén, a tincsek teljes hosszán, és a rakoncátlan hajszálak egyből elsimulnak. Ráadásul a hajszárító megjegyzi, hogy az adott kiegészítőt milyen hő- és légáramlási beállítások mellett használtam, és automatikusan előhívja azokat, amikor legközelebb az adott tartozékot felcsatolom.

A Dyson Supersonic Nural™ hajszárítónak köszönhetően most már nemcsak a hajam egészségesebb és fényesebb, de a fejbőröm diszkomfort érzete is elmúlt. Ha pedig a fejbőr egészséges, az hosszú távon a hajszálak minőségét is befolyásolja.

Ha további információhoz szeretnél jutni, vásárolni, vagy kipróbálnád a Supersonic Nural™ hajszárítót, látogass el a Dyson Demo Zone üzletekbe a Westend és a MOM Park bevásárlóközpontokban. További információkért látogass el a dyson.hu oldalra.

Kapcsolódó bejegyzések