Post Image

MIT SZÓLNÁL MÍNUSZ 5 ÉVHEZ? AZ EUCERIN EPIGENETIKUS SZÉRUMA VISSZAFORGATJA AZ IDŐ KEREKÉT

Rúzs & Más / 2024-10-15

Az Eucerin kutatóinak felfedezése optimizmusra ad okot – rájöttek ugyanis, hogy az epigenetikai változások okozta öregedés visszafordítható. Ennek eredménye a Hyaluron-Filler Epigenetic szérum, mely láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, a bőr fiatalkori génjeinek újraaktiválása által.

De miről is van pontosan szó?
Az epigenetika tudománya azt tanulmányozza, hogy a környezeti hatások és más külső-belső tényezők miként befolyásolják a gének működését. Bizonyos környezeti hatásokra ugyanis meghatározott gének – az RNS-ben vagy DNS-ben található nukleinsav szakaszok – ki- illetve bekapcsolnak. A feladat az volt, hogy abőr fiatalságáért felelős gének bekapcsolásához – újraaktiválásához – megtalálják a megfelelő hatóanyagot.

15 évnyi kutatómunka és 50 000(!) hatóanyag tesztelését követően rátaláltak az Epicelline®-re és gyorsan le is védették, ugyanis rövid időn belül akár 5 évet képes lefaragni a korunkból! És akad-e bárki, aki nem szeretne öt évvel fiatalabbnak látszani?!

Nos, én szerettem volna, ezért alaposabban utánajártam a történetnek és a szérum összetételének, mielőtt elkezdtem volna használni:

Epigenetic Serum – egy időutazó a bőrápolás jövőjéből 

A fiatalító epigenetikai bőrápolás az elmúlt évtizedben az iparág egyik legfontosabb célkitűzése volt. Az Epicelline-t a Beiersdorf több mint 15 évvel ezelőtt indult epigenetikai kutatásaira alapozva fejlesztették ki. E munka során a Beiersdorf 20, a tudomány különböző területeit képviselő tudósból álló csapata több mint 1000 humán bőrmintáit elemzett, hogy megértsék, mely epigenetikai markerek állnak kapcsolatban a bőr öregedésével. Ennek során olyan algoritmust fejlesztettek ki, amely képes a genetikai információk alapján egy sejt biológiai korát meghatározni, valamint azt, hogy ez hogyan viszonyul az adott személy kronológiai korához (valós életkorához). Ezt az Age clock-nak elnevezett algoritmust arra használták, hogy felmérjék az anyagoknak a bőr öregedésére gyakorolt hatását. A Beiersdorf kutatása során mintegy 50 000 anyagot és kivonatot teszteltek, hogy azonosítsák a bőrfiatalító potenciállal rendelkező hatóanyagokat. Ez vezetett az Epicelline felfedezéséhez, amely „visszaforgatja a bőrsejt-öregedés óráját és visszafordítja az öregedés jeleit”. Az öregedési folyamat, valamint a stressznek, UV sugárzásnak és egyéb életmódbeli tényezőknek való kitettség során „elnémult” fiatalság gének újraaktiválásával az Epicelline erős öregedésgátló választ ad. Vincent Warnery, a Beiersdorf vezérigazgatója szerint az eredmény egy olyan technológia, amely „akár öt évvel megfiatalíthatja a szérum használóit”.

eucerin, epigenetics, epigenetika, hyaluron filler epigenetic serum, epigenetikus, szerum, ruzs es mas, antiaging, borapolas

A szérum fő hatóanyagai: 

Epicelline®
Innovatív hatóanyagot, mely reaktiválja a bőr fiatalságáért felelős géneket, így a folyamatok gyökerére hatva éri el, hogy a hámsejtek fiatalosabban működjenek.

Hialuronsav
A hialuronsav (mely valójában nem sav, hanem szénhidrát) a hámsejtekben termelődik, és részét képezi a bőr kötőszövetének, ám termelése a korral csökken. Egyik legfőbb funkciója, hogy visszatartja a bőrben a nedvességet; saját tömegénél 1000-szer több vizet képes megkötni (vagyis egy gramm 1 litert köt meg) – ezáltal a bőr feltöltődik, simábbá és tömörebbé válik.

Glicin szaponin
A glicin szaponint szójabab csírából vonják ki, és az egyik leghatékonyabb anyag, ami fokozza a hialuronsav mennyiségét a bőr dermális rétegében lévő sejtekben. Bizonyított, hogy sejtszinten akár 256%-kal fokozza a hialuronsav termelését.

Enoxolon
Az enoxolon a kínai édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből származó kivonat, a hagyományos kínai orvoslás bevált gyógyírja, mely gyulladásgátló és antibakteriális hatásáról ismert. Az enoxolon a hialuronidáz összetevőjének köszönhetően az enzimatikus lebomlás ellen hat, így segít fenntartani a hialuronsav és az elasztin szintjét, és támogatja a bőr saját hibajavító mechanizmusait, mellyel az UV-sugárzás okozta DNS-károsodás ellen hat.

rúzs és más vélemény, teszt, rúzs és más teszt

Kipróbáltam – ajánlom!

Engem fentiek meggyőztek, és alig vártam, hogy kipróbálhassam a terméket!
A Hyaluron-Filler Epigenetic szérum könnyed állaga gyorsan és maradéktalanul felszívódik a bőrömbe – amit egyből megszerettem, az a finom feszesítő érzet, amitől azonnal simábbnak érzem a bőrömet! Még egy azonnali hatást észleltem: a szemem alatt reggelente található duzzanatot látványosan lehúzza (jobban, mint a szemkörnyék ápolók)! A reggeli és esti bőrápolási rutinba gyorsan és egyszerűen beilleszthető, az utána következő lépéssel – nappali vagy éjszakai krémmel – jól működik együtt. (Persze ha már Hyaluron-Filler, miért is ne fokoznám a hatását egy Eucerin Hyaluron Filler nappali krémmel, amiben már fényvédő is található?).
Már 2 hét használat után a bőröm egyenletesebbnek, tömörebbnek tűnt. Most a negyedik hétnél tartok és határozottan csökkent a szemöldökeim közti haragosránc mélysége és egyenletesebbé vált a bőrtónusom, azaz halványultak a pigmentfoltok. Szerencsére eleve sem volt túl sok ráncom – úgy gondolom, hogy egy kevésbé “agyonkényeztetett” bőr esetén még látványosabb a fiatalodás – de a pozitív változás látható, tapintható. Én nagyon elégedett vagyok az Eucerin újdonságával, és őszintén ajánlom mindenkinek, akinél a bőröregedés jelei már láthatóak.

eucerin, epigenetics, epigenetika, hyaluron filler epigenetic serum, epigenetikus, szerum, ruzs es mas, antiaging, borapolas

Ezt tudja az egyedülálló Hyaluron-Filler Epigenetic szérum:

Az Epigenetic Szérum fő hatóanyaga, az Epicelline® a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki hatását, és képes újraaktiválni a bőrben a fiatalság génjeit, ezáltal visszafordítja az öregedés jeleit. Használatával 4 hét alatt látható eredményeket lehet elérni. Más, hatékony öregedésgátló összetevőktől eltérően az Epicelline® anélkül csökkenti a finom ráncokat és redőket, hogy irritálná a bőrt. Jó bőrtolerabilitását bőrgyógyászati és klinikai tesztek bizonyítják, így érzékeny bőrűek is beiktathatják a bőrápolási rutinjukba.

Az Epicelline® úraaktiválja a bőr fiatalságának génjeit, és ezzel lehetővé teszi, hogy a hámsejtek fiatalosabban működjenek. Ez a mechanizmus a bőrt a koránál fiatalabb megjelenésűvé teszi, és láthatóan visszafordítja a bőr öregedésének 10 jelét:

– Növeli a bőrtömörséget
– Fokozza a feszességet
– Csökkenti a ráncok megjelenését
– Csökkenti a szarkalábak láthatóságát
– Határozottabbá teszi az arckontúrt
– Növeli a bőr hidratáltságát
– Fokozza a ragyogást
– Megfiatalítja a bőr megjelenését
– Egyenletesebbé teszi a bőr árnyalatát
– Simábbá teszi a bőrfelületet

eucerin, epigenetics, epigenetika, hyaluron filler epigenetic serum, epigenetikus, szerum, ruzs es mas, antiaging, borapolas

Az Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Szérum ajánlott fogyasztói ára: 19.999 Ft/30 ml 

Kapcsolódó bejegyzések