Post Image

ISMERD MEG A CHLOÉ ÚJ ILLATÁT, MELYET APA ÉS FIA EGYÜTT ALKOTTAK MEG

Rúzs & Más / 2024-09-19

A Chloé egyike azoknak a divatházaknak, amely nők által kifejezetten csak nők számára tervezett darabjaival egy harmonikus világ képét tárja elénk. Szabadság, könnyedség és nőiesség: ezekre az alappillérekre épül a francia márka 1952-es alapítása óta. Szabadszelleműség és női erő, kifinomult, légies formákkal párosítva – ez a Chloé esszenciája. A Chloé nők is ezt a filozófiát testesítik meg, ahogyan egy jobb, ragyogóbb jövőért fognak össze, útjukon az empátia, természetes szépség és női energiák által kísérve, amivel egyre nagyobb magasságokba emelik egymást. A Chloé új illata, a Chloé L’Eau de Parfum Intense ennek az inspiráló, vizionárius nőiességnek az esszenciája.

chloe, intense, almairac, edp, parfum, illat, ruzs es mas, Chloe Intense

Az ikonikus Chloé rózsa 

A L’Eau de Parfum Intense a Chloé ikonikus, erőt és nőiességet jelképező rózsáját értelmezi újra, a finoman érzéki luxus-összetevőnek élénk fás jegyekkel adva minden eddiginél gazdagabb intenzitást.

Az illat először a málna zamatos jegyével kápráztat el, gyümölcsös vibrálásával felvezetve a szívjegyben virágba boruló rózsa érzékiségét. A pillanat hevében leszakajtott, élettel teli virág egyszerre árasztja magából a kora reggeli napsugaraktól nyiladozó, harmatos szirmok friss aromáját, a déli napsütésben ragyogó rózsakert mély, gazdagon illatozó atmoszféráját, és a lenyugvó nap által csókolt rózsa érzéki, függőséget okozó akkordját. Az emblematikus Chloé virág különböző oldalait felfedező illat sokszínű, gazdag koncentrációjával most erősebben pulzál, mint valaha.

A L’Eau de Parfum Intense alapjegyében meleg, ámbrás-fás jegyek bontakoznak ki, intenzívnél intenzívebb rétegeiket fedve fel. Míg az ambroxán fás, pézsmás, szinte bőrszerű árnyalatokkal ruházza fel a kompozíciót, addig a kasmerán igazi luxus érzést biztosít, a cédrusfa pedig a Chloé nő sugárzó szabadságával egészíti ki az illat karakterét.

Apa és fia alkották 

A függőséget okozó rózsás nedű megszületését Michel Almairac mester parfümőrnek köszönheti, aki az ikonikus Chloé Eau de Parfum megalkotása mögött is áll. Almairac ezúttal fiával, Romain Almairac parfümőrrel együtt alkotta meg az új illatot, a generációk közötti együttműködés és tudás megosztás által kitűnő példaként adózva a divatház értékeinek.

chloe, intense, almairac, edp, parfum, illat, ruzs es mas, Chloe Intense

„2008-ban ismertem fel, hogy a rózsánál tökéletesebb virágot nem is találhatnánk a Chloé kifinomult, friss nőiességének képviseletére. Szimbolikusan közelítettem meg ezt a nemes virágot, tiszta, könnyen érthető formulába foglalva. Ez a hozzáállás akkoriban nem volt gyakori a parfümök világában, és pont ezáltal lett a divatház ikonikus illata. – mondja Michel Almairac – A Chloé L’Eau de Parfum Intense illatában a rózsa legerősebb, legkifejezőbb oldalát szerettük volna felfedezni, intenzív, mégis kifinomult fás jegyekkel hangsúlyozva sokszínű karakterét.”

„A Chloé az időtlenség érzetét ragadja meg az új L’Eau de Parfum Intense illatával, melyet apa és fia alkottak meg közösen, a következő generáció számára átadott tudással adva arra választ, hogyan tartsunk lépést az idő múlásával” – foglalja össze Almairac.

chloe, intense, almairac, edp, parfum, illat, ruzs es mas, Chloe Intense

Újraértelmezett ikon

A napsugarasan redőzött pliszéket megidéző, finoman barázdált ikonikus Chloé illatüveg elegánsan modern ekrü címkével és fekete márkajelzéssel frissül fel. Az üveg nyakát díszítő, kézzel kötött szalag ezúttal mély bordó árnyalatban vonzza magára a tekintetet, tükrözve a benne rejlő rózsaillat intenzitását. A fenntarthatóság jegyében az illatüveg minden kiszerelésében újratölthető.

Mi vagyunk a Chloé

A Chloé L’Eau de Parfum Intense kampányában Neels Castillon rendező a divatház szabadszellemű értékeit és kirobbanó energiáját négy inspiráló nő történetén keresztül mutatja be, akik gyönyörűek, erősek és szabadon szárnyalnak, koruktól és hátterüktől függetlenül. A kampányfilmben a természettel szoros harmóniában élő Chloé nők még a szél irányát is képesek megváltoztatni, elhintve a remény magvait és újra kivirágoztatva a világot. A boldogságban, optimizmusban és szabadságban köttetett testvériségük újjáéleszti a reményt, ahogy a női energiák a világ négy sarkán virágba borulnak.

chloe, intense, almairac, edp, parfum, illat, ruzs es mas, Chloe Intense

A film a közösségekben rejlő erőre hívja fel a figyelmet, hűen tükrözve, hogy amikor a nők összefognak és felfedik valódi énjüket, a szabadság és az új élet szeléhez csatlakozva teljes valójukban megélhetik intuitív, kreatív energiáikat és valóra válthatják álmaikat. A nők veleszületett, önazonos erejének megnyilvánulása – a Chloé ikonikus stílusában.

A kampány zenei aláfestését Camille, a kimagaslóan sokszínű francia zenész neve fémjelzi, aki egyedi és kreatív látásmódjával a zenei világ megkerülhetetlen alakja. A formális zeneoktatás határain túllépve, autodidakta módon sajátította el az alapokat, és azóta is szüntelenül izgatja a zene és hangok világának felfedezése. Érzékeny, nem mindennapi alkotásai őszinte kapcsolódást tesznek lehetővé hallgatóival. A kampányfilm által közvetített érzéseket költői szépséggel felerősítő „Seeds” című dala a végsőkig fokozza a teremtő női energiákat.

Mi vagyunk Chloé. Együtt borulunk virágba.

Kapcsolódó bejegyzések