Post Image

ISMERD MEG A HANZASHOP.HU TÖRTÉNETÉT!

Rúzs & Más / 2022-11-16

A HanzaShopot Dr. Vass Viktória 2,5 évvel ezelőtt indította el szó szerint garázsvállalkozásként. “Szerencsére hamar kinőttük a garázst, és új helyet kellett keresnünk, ami rövid idő elteltével szintén kicsinek bizonyult – meséli a tulajdonos. Ekkor döntöttünk úgy, ez így nem mehet tovább, bővítenünk kell. Megtettük a nagy lépést, leszerződtünk egy logisztikai céggel, akik átvették a bevételezés, tárolás, csomagolás és visszáruzás folyamatait is. Jelenleg 15 fantasztikus márkát forgalmazunk és hatalmas terveink vannak a jövőre nézve.

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

A Hanzashop által forgalmazott válogatott bőrápolási márkák közt találunk dermokozmetikumokat, natúrkozmetikumokat, ismert és kevésbé ismert márkákat – a közös bennük, hogy kíméletesek a bőrhöz, ugyanakkor hatékonyak. A hanzashop.hu-n a következő márkákkal találkozhatunk: La Roche-Posay, CeraVe, Nuxe, Vichy, Mixa, Uriage, L’Oréal Paris, Bioderma, Dermedic, Vital Plus Active, Sephora, SOOY., ABEA, Fleur Rituelles, Elyn’s Lab.

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

Legújabb márkájuk a SOOY.

A HanzaShop szépen fejlődik, ebben az évben egy új márkával a SOOY. –jal bővítették portfóliójukat. Több elképzelés is volt terítéken, de a döntésben két szempont kapott kulcsszerepet: a tudományos termékösszetétel és a megfizethető ár. A SOOY. mindkettőnek abszolút megfelelt.

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

A SOOY. márka legnépszerűbb termékei:
SOOY. Feszesítő és zsírbontó testápoló
Különleges összetevőkből álló feszesítő krém, mely a Lipout™ klinikailag bizonyított és forradalmian új hatóanyagnak köszönhetően segíthet a feleslegesen felhalmozódott zsír bontásában. 0,2% retinol tartalma erős antioxidánsként egyedülállóan regenerálja a bőrt, kiegyenlíti a bőrfelszínt, valamint fokozza a vízmegkötő képességét, ezáltal láthatóan halványíthatja a ráncokat. A krémet olyan összetevőkkel turbózták még fel, mint a mandulaolaj, a panthenol és az E-vitamin. Ezek a szuper nyugtató, hidratáló és antioxidáns hatóanyagok hozzájárulnak a bőr megfelelő hidratáltsági szintjének visszaállításához.

SOOY. Revitalizáló testradír és maszk
Extra gyengéd, de rendkívül hatékony maszk és testradír, csupa “csodatévő” hatóanyaggal megspékelve. Gyengédsége a radírozó szemcsékben rejlik: a radírozáshoz 100%-ban természetes Nád cukrot és Tengeri sót használtak. Használat közben a vízben oldva elfolyósodnak a kristály szemcsék, így sokkal gyengédebb a radírhatás, mint például egy magőrlemény esetében.
Kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, miközben hidratálja, energizálja és élénkíti a bőrt. Rózsaszín agyag és E-vitamin tartalmánál fogva bőrfeszesítő és öregedés gátló hatású. Az Arabica kávé kivonat és bambusz por energiával tölti fel a bőrt, miközben erőteljesen lépnek fel a cellulit ellen. Az értékes hidratáló olajok mint az olívaolaj, az édesmandula olaj és az argán olaj hosszantartó hidratálást és táplálást nyújtanak a bőr egészségének megőrzése érdekében.

Kedvcsinálóként íme néhány újdonság a Hanzashop által forgalmazott márkáktól: 

A La Roche-Posay az ikonikus Cicaplast B5+ balzsamot egy új, továbbfejlesztett formulával dobta piacra. A Cicaplast balzsam leginkább a megviselt, száraz, irritált bőrre, sérült barrierre alkalmas, de emellett szuper hegekre, égési sérülésekre, akné utáni hegekre és pattanásokra is. A formulát egy ún. Tribioma probiotikummal gazdagították, ami segíti az érzékeny bőr mikrobium egyensúlyát. A terméket használhatjuk testre, arcra és ajakra is. Minden korosztály számára ajánlott, felnőttektől egészen a kisbabákig.

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

A CeraVe idén egy teljesen új termékcsaládot mutatott be, a három termékből álló Blemish Control-t, amelyek az aknés bőr aktív szakaszában nyújtanak nagy segítséget, valamint csökkentik az akné után fellépő kellemetlen tüneteket.

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

1. Pattanások elleni tisztító gél:
A Nicacinamidot, Ceramidot, és 2% Szalicilsavat tartalmazó habzó gél formula megtisztítja az eltömődött pórusokat, csökkenti a bőrhibákat, pattanásokat és a felgyülemlett faggyút, miközben megőrzi a bőr védőrétegét.

2. Bőrhibák elleni bőrápoló gél AHA & BHA-val:
Csökkenti a pattanások és a bőrhibák megjelenését, valamint a pórusok láthatóságát. Három bőrazonos ceramiddal, glikol- és tejsavval gazdagított összetétele által hidratálja a bőrt és segít megőrizni a bőr védőrétegét.

3. Bőrfelszín-megújító Retinol szérum:
Három bőrazonos ceramiddal, édesgyökér-kivonattal, niacinamiddal és kapszulába zárt retinollal. Csökkenti az akné után visszamaradó foltokat és a pórusok láthatóságát. Segít regenerálni a bőr védőrétegét és simítja a bőrfelszín egyenetlenségeit.

A Nuxe Réve de Miel termékcsaládján belül egy különleges ajakápolót vezetett be, mely gyönyörűen ragyogó ajkakat eredményez. A Reve de Miel Mézes ajakápoló Provance-ból származó minőségi Levendula mézet tartalmaz, melyet organikus eredetű repceolajjal társítottak, hogy megfelelően táplált, és ragyogó ajkakat varázsoljon pillanatokon belül.

hanzashop, cerave, nuxe, uriage, bioderma, sooy, ruzs es mas, webaruhaz

Kapcsolódó bejegyzések