Post Image

FRISS, PUHA, HIDRATÁLT BŐR A HYDRA GENIUS-SZAL

Rúzs & Más / 2019-02-06

Nem kevesebb, mint 72 órán át tartó hidratáltságot ígér a bőrnek a L’Oreal Paris újdonsága, a Hydra Genius Aloe Water hidratáló arcápoló!

A folyékony, géles állagú Hydra Genius Aloe Water hidratáló arcápoló azonnali, intenzív és hosszantartó hidratálást biztosít. Összetétele Aloe Vera vízzel gazdagított, amely a hatékony hidratáláshoz szükséges ásványi anyagokban bővelkedik. Emellett a készítmény hialuronsavat tartalmaz, amely rendkívül nagy mennyiségű vizet képes megközni a bőrben.

Hydra Genius L'Oreal Paris, hidratáló, aloé víz, hialuronsav, rúzs és más

Az arcápoló textúrája friss és könnyed állagú – nem zsíros és nem ragad. A 70 ml-es, pumpás kiszerelésben kapható emulzió akár 72 órára képes megkötni a nedvességet a bőrben, így hosszantartó hidratáltságot biztosít a bőrnek. A Hydra Genius hidratálót zseniális felszívódás jellemzi: pillanatok alatt maradéktalanul beszívódik a bőrbe, kellemes friss illatot hagyva maga után.

Napi használatával a bőr frissnek, puhának és kellemesnek érződik és napról napra ragyogóbbnak tűnik. A termékcsalád három tagját normál és
kombinált, normál és száraz, illetve száraz és érzékeny bőrre fejlesztették ki.
Ajánlott fogyasztói ára: 3499 Ft

Hydra Genius L'Oreal Paris, hidratáló, aloé víz, hialuronsav, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések