Post Image

INSTANT SZÉPSÉG – HASZNOS TÁRSAK UTAZÁSHOZ

Rúzs & Más / 2019-01-30

Az év első hónapjai tökéletes alkalmat nyújtanak egy néhány napos utazásra, hogy kicsit magunk mögött hagyjuk a hétköznapi teendőket. Az aktív pihenés és a természet szerelmesei számára a sípályák, a nyugalmat kereső, pihenni vágyók számára a fürdőhelyek, wellness szállodák szolgálnak a feltöltődés helyszínéül. Bármelyik tábort is erősíted, ez a két utazóbarát szépségtermék igazán hasznos társad lesz, hogy ragyogó külsővel csak a kikapcsolódásra koncentrálhass.

1. Az élmények legyenek az első helyen!
„Már megint rád kell várni?!” Ez az a mondat, amit a városnézés előtt nem szeretünk hallani. Ahhoz, hogy több időd jusson a szuper programokra, használj minimális sminket! Elég egy leheletnyi CC krém és mellé a kedvenc rúzsod és szempillaspirálod. Az ARTISTRY Ideal Radiance fényvédő CC krém praktikus megoldás, hiszen amellett, hogy tökéletesíti a bőrt, SPF 50 és PA+++ hatóanyaga segít megóvni a káros napsugaraktól. Könnyed, krémes állagának köszönhetően nem tömíti el a pórusokat. Az arcra felvitt mennyiségtől függően az enyhétől a közepesig terjedő fedést biztosít, hogy ragyogó, bőrhiba mentes arcbőrrel vágj neki a kalandoknak!

Artistry CC Ideal Radiance, cc krém, színezett arckrém, rúzs és más

Elérhető árnyalatok:                                                                                                                                       Light

Artistry CC Ideal Radiance, cc krém, színezett arckrém, rúzs és más

Light Medium

Ideal Radiance Illuminating CC Cream - medium drop

  MediumIdeal Radiance Illuminating CC Cream - light medium drop

Méret: 30 ml
Ajánlott fogyasztói ára: 14 900 Ft

2. Ne hagyd magadon a sminket!
Ugye te sem akarsz lefolyt pandamaci sminkben kijönni a szaunából, vagy reggel arra ébredni, hogy éjszaka a szempillaspirálod maradványait beledörzsölted a szemedbe? Attól, hogy átjár a „holiday-érzés”, még fontos, hogy emlékezz az örökérvényű szépségtanácsra: a nap végén mindig mosd le a sminked! Használj egy igazán hatékony, de a bőröd számára kíméletes megoldást, az ARTISTRY Sminklemosót! A termék kétfázisú: az olajos fázis eltávolítja a szem és a száj sminkjét, a vízfázis pedig kondicionálja a szempillákat és megőrzi az ajkak nedvességtartalmát. A praktikus ARTISTRY Sminklemosóval egyszerű a dolgod: dörzsölés és irritáció nélkül, könnyedén inthetsz búcsút a rúzsodnak és a szempillaspirálodnak.

Artistry Lip- and Eye Makeup Remover, rúzs és más

 

Méret: 120 ml
Ajánlott fogyasztói ára: 7 000 Ft

 

Kapcsolódó bejegyzések