Post Image

ADD ÁT MAGAD A BOLDOGSÁGNAK KÉT PEZSDÍTŐ ILLATTAL

Rúzs & Más / 2018-06-28

Az AVON nem kisebb céélt tűzött ki maga elé, minthogy megalkossa a felhőtlen boldogság illatát. Nem is egyet, hanem rögtön kettőt egyszerre!
Az Avon Aquavibe kölnik a nyár tökéletes illatai, amelyek garantáltan felpezsdítik a vérünket! A két friss és fiatalos illatkombináció arra ösztönöz bennünket, hogy éljük meg a nyár minden pillanatát és adjuk át magunkat a felhőtlen boldogságnak. Elengedhetetlen kiegészítővé válhatnak számunkra, amint megízleljük üde, felemelő és vidám aromájukat.

LAUGH MORE (Nevess többet!) – friss és felemelő!
mandarinnal, édes gyöngyvirággal, érzéki ámbrával

Avon Aquavibe Laugh more, Love now, rúzs és más

Az Aquavibe Laugh More igazán ellenállhatatlan és üde összetevőket rejt magában, amelyek a tökéletes és felhőtlen boldogság receptjei. A friss és felemelő illatkompozíciót a mandarin citrusos illata uralja, amelyet az édes gyöngyvirág egészít ki, majd az érzéki ámbra teszi igazán teljessé.

Avon Aquavibe Laugh more, Love now, rúzs és más

LOVE NOW (Szeress most!) – vidám és kacér!
lédús körtével, édes eperrel, romantikus ámbrával

Avon Aquavibe Laugh more, Love now, rúzs és más

Az Aquavibe Love Now kölni leginkább vidám, kihívó összetevői vérpezsdítőleg hatnak ránk. Finom gyümölcsös illat, amelyben a lédús körte és az édes eper kacérkodik a romantikus ámbrával, megalkotva ezzel a nyár vidám és eszményi illatát.

Avon Aquavibe Laugh more, Love now, rúzs és más

Adjuk át magunkat a felhőtlen boldogságnak!

Áruk:
AVON Aquavibe Laugh More kölni: 3 299 Ft/100 ml
AVON Aquavibe Love Now kölni: 3 299 Ft/100 ml

 

Kapcsolódó bejegyzések