Kipróbáltam: bio partysmink

Zsolesz / 2015-12-30

Ma már szerencsére senkinek nem kell lemondania a színpompás alkalmi sminkről – azoknak sem, akiknek egyébként nem bírja a szeme az élénk színű szemfestékeket. Mert bizony gyakori probléma a sminkre könnyezéssel, kipirosodással, duzzanattal reagáló érzékeny szem. Esetemben például harmincas éveimben alakult ki a probléma – azóta van olyan festék, amit bírok, a másiktól perceken belül bedagad a szemhéjam. Ezért is vágtam bele kíváncsian a Phyt’s sminkek tesztelésébe, no meg azért, mert bio létükre csodás, élénk színekben pompáznak. A Phyt’s természetes ásványokból készült biosminkjeiről azt kell tudni, hogy elsőként kapták meg a Cosmebio minősítést, mégpedig a teljes termékpaletta. Választásom a csillámló selyempor türkiz árnyalatára esett.

A bőrön szép fénnyel ragyogó selyempor intenzívebbé tételéhez egy kis varázseszközt, a Phyt’s Sublimateur-t javasolták, amely szemfestékek fixálására szolgál. Ezzel az átlátszó géllel, pontosabban a szivacsos applikátorával a felvitel előtt végigpásztáztam a szemhéjamon, majd felvittem rá a selyemport.

Az eredmény: intezív, ezüstösen csillogó szín, mely rendkívül tartósnak bizonyult, egész nap a helyén maradt. Nincs szemsmink hosszú, fekete pillák nélkül, amelyekről ezúttal a Phyt’s Multi Effets spirálja gondoskodott. A szempillákat egyenként fogja be, a pillák nem tapadnak össze és több rétegben sem csomósodik. Szép fényes és puha, hosszú pillákat eredményez, műszempilla-hatás nélkül. Nem kenődik, egész nap tartós, este mégis könnyedén, dörzsölés nélkül eltávolítható bármilyen szemfesték lemosóval. Szívből ajánlom nemcsak allergiásoknak, de mindenkinek, akinek a természetes megoldások felé húz a szíve. Valóban létezik tehát buli smink csupa-csupa természetes, jótékony hatású összetevőből! A termékek beszerezhetők itt: http://www.phytsbio.hu

Kapcsolódó bejegyzések