Post Image

4 TIPP A PROBLÉMÁS BŐR KEZELÉSÉRE

Rúzs & Más / 2017-12-11

A bőrproblémák sajnos nem csak a kamaszok életét nehezítik meg. Felnőtt korban is vannak, akiknek a zsíros, olajos, pattanásos bőr okoz gondot. Az ARTISTRY essentials hatékony és természetes összetevőivel, most erre ad megoldást. Íme a legfontosabb tippek, amelyeket érdemes rendszeresen alkalmazni a szép, sima, egészséges bőrért!

TONIKKAL A TISZTA BŐRÉRT
Használjunk tonikot reggel és este! A problémás bőrre készült tonik tisztít és fertőtlenít is! Segíti az elhalt bőrsejtek eltávolítását, hámlaszt, csökkenti a pattanások súlyosságát és lehetővé teszi a bőr gyógyulását. Vegyük fel a küzdelmet a pattanásokkal a NUTRILTE acerola cseresznye kivonatot tartalmazó ARTISTRY essentials Pattanás elleni frissítő arctonikkal. Nem szárít, nem irritál és minden pattanásra hajlamos bőrnek megfelel.
Ajánlott fogyasztói ára: 6 600 Ft

Essentials by Artistry pattanás elleni arctonik

HIDRATÁLJUNK!
Attól, hogy a bőr zsírosabb, ugyanúgy szüksége van a hidratálásra –  ha nem hidratálunk, vízhiány alakulhat ki, a zsíros bőr ellenére! Ilyen esetben viszont arra figyeljünk, hogy vizes bázisú krémet használjunk az arcunkra. Szüksége van a bőrnek a vitaminokra is! Próbáljuk ki az ARTISTRY essentials olajmentes, könnyű ápolókrémet, ami segíti a zsír szabályozását is.

MÉLYTISZTÍTÁS, A HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN
Figyeljük a bőrünket, mire van szüksége! Igény szerint használjuk az illatmentes, ARTISTRY™ essentials Pattanás elleni zselés bőrápolóját, ami a varázsmogyoró, szalicilsav és zöld tea együttes erejével bejut a bőr mélyebb rétegeibe, hogy szembe szálljon a pattanásokkal. Természetes eredetű, hatékony összetevői segítenek abban, hogy bőrünk újra szép és egészséges legyen.
Ajánlott fogyasztói ára: 7 400 Ft

Essentials by Artistry pattanás elleni gél

NE NYOMKODJUNK!
Tiszta kézzel se! Bízzuk profira, mert rossz technikával nem ki, hanem csak szétnyomjuk a bőr alatt összegyűlt szennyeződéseket és zsírt, amivel elfertőzhetjük a pattanást, szétterjesztjük a gyulladást a bőrben.

Kapcsolódó bejegyzések