Post Image

4 FUTBALL SZTÁR ÉS 1 ÚJ ILLAT: BOSS BOTTLED UNITED

Rúzs & Más / 2018-06-08

A BOSS Parfums igazán büszke lehet 2018-as Futballkampányára, amely nemzetközileg elismert, kimagasló tehetségű labdarúgók sikerhez vezető útját ünnepli. Julian Draxler, Philippe Coutinho, Harry Kane és Alvaro Morata: egy szélső, egy támadó középpályás, egy csatár és egy befejező csatár. Négy kulcspozíció a labdarúgásban, amelyet négy rendkívüli tehetség tölt be. Négy férfi, akik úgy valósítják meg álmaikat, hogy közben hűek maradnak önmagukhoz.

A vizuális anyag erőteljesen érzelmi töltetű, inspirálóan mesél a sikertörténetekről, csapatmunkáról és elszántságról – a labdarúgásban ezek jelentik a kulcsot a győzelemhez.

Ahogy Draxler, Coutinho, Kane és Morata mesélnek a sikerhez vezető útjukról, a szurkolók megértik, hogy a hozzáállásuk és az általuk fontosnak tartott értékek sikerük meghatározó alapkövei. Szenvedély és elszántság, amelynek révén a hajdanán az utcán focizó gyermekek felnőttként ma már olyan stadionokban játszhatnak, ahol milliónyi rajongó kíséri figyelemmel játékukat. Klubcsapattól függetlenül a környezetük iránti tiszteletük emelte a labdarúgást arra a státuszra, ahol ma van. A pályán elért sikerekért bálványként imádják őket. Valójában azonban a pályán kívüli életvitelük teszi őket példaképpé.

A BOSS BOTTLED UNITED ILLAT

Boss Bottled United, rúzs és más

Az új futballkampány ünnepléseként a BOSS Parfums bemutatja a BOSS BOTTLED UNITED illatot, amely egy új limitált kiadás. Azok számára, akiknek cselekedeteit a szenvedély, lojalitás és integritás határozza meg. Az illat a játékosok sikerhez vezető útját, egy belvárosi futballpálya hangulatát megidéző illatba zárja. A szabadtér hűvös fuvallatát a város melegségével ötvözi. Az eredmény egy ellenállhatatlanul üde illat, amely úgy született, hogy ügyes csavarral módosították az eredeti BOSS BOTTLED összetevőit. A fejjegyet a dél-afrikai Buchu nyitja vérnaranccsal kombinálva az intenzív citrusos hatásért. A szívjegyeknél a fodormenta, a borsmenta és az Orris Concrete élénkséget kölcsönöznek az illatnak, a Vetiver, a Pacsuli és a Cashmeran pedig a fás meleg eleganciát képviselik. Az ezüstös árnyalatú üvegbe rejtett illat megidézi a legjobban teljesítő játékosoknak járó, jól megérdemelt trófeákat.

A NAGYKÖVETEK

Julian Draxler

Boss Bottled United, rúzs és más

A labdarúgás világában ritka képességgel bír, ugyanis mindkét lábbal remekül játszik (kétlábas). Iszonyúan gyors a pályán, lövései bombasztikusak, a német szélső játékos Julian Draxler abban hisz, hogy a siker titka a kemény munka, az önmagunkba vetett hit és az eltökéltség beteljesülése.

Philippe Coutinho

Boss Bottled United, rúzs és más

Nem csak éleslátásának, kiváló passzainak, cseleinek, parádés távoli lövéseinek köszönheti nemzetközi hírnévét, a brazil támadó középpályás játékos kiváló gólpasszokat is ad csapattársainak. Kimagaslóan jó térlátása és passzai miatt kapta a Little Magician (Kis bűvész) becenevet. Ő az a játékos, aki tökéletesen életre kelti a BOSS Parfums futballkampány értékeit.

Harry Kane

Boss Bottled United, rúzs és más

Az angol csatár, Harry Kane több, mint 100 gólt szerzett eddigi pályafutása során a Premier League-ben. Ő az első olyan játékos, aki egy év alatt hatszor mesterhármast lőtt, hatszor nyerte el a Hónap játékosa címet és két alkalommal az Aranycipőt. Tökéletesen megtestesíti azt a vitalitást és lendületet, amelyet az új BOSS Parfums futballkampány tükröz.

Alvaro Morata

Boss Bottled United, rúzs és más

A spanyol befejező csatár Alvaro Morata villámlábú, hihetetlenül gyors, rendkívül energikus és kiváló mozgástechnikával rendelkező játékos. Fontos számára a kapcsolat a szurkolókkal és a jótékony célok támogatása. Nemrégiben leborotválta a haját, hogy ezáltal is kifejezze együttérzését beteg gyermekekkel. A szenvedélyt, integritást és a tiszteletet testesíti meg, ami egyben az új kampány fő üzenete is.

Boss Bottled United, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések