Post Image

4 EGYSZERŰ LÉPÉS AZ ŐSSZEL IS RAGYOGÓ ARCBŐRHÖZ

Rúzs & Más / 2020-10-07

Az arcbőr folyamatosan ki van téve a környezet és az életmódbeli tényezők – pl. napsugárzás, hideg levegő, környezetszennyezés, stressz stb. – hatásainak, amelyek károsítják a bőr védőrétegét és növelik a ráncok kialakulásának esélyét. A bőröregedés következtében fakóbbá és dehidratálttá válik a bőr, illetve észrevehetőbbek lesznek a fáradtság jelei, valamint a pórusok és a ráncok. A bőr öregedését megakadályozni nem lehet, de lelassítani igen! Az Oriflame új felfedezésére épülő NovAge Skinergise a bőr energizálásával veszi fel a harcot a bőröregedés első jelei ellen.

Mi a NovAge Skinergise hatékonyságának titka?

Az Oriflame új arcápoló családja egy teljes körű, egyszerűen alkalmazható négylépéses rutin, amely biotechnológiák egyedülálló kombinációjának köszönhetően energetizálja a bőrt, és segít a bőröregedés első jeleinek láthatóságát csökkenteni. A Taurine Energizáló Technológia természetes eredetű taurinnal növeli a bőr energiáját és ezáltal segít a fáradtság látható jeleinek csökkentésében. Az açaiból nyert növényi őssejtkivonatok pedig támogatják a bőrt a szabadgyökökkel szembeni védelemben és a hidratáltság fokozásában, ráadásul erősítik a taurin hatékonyságát is.

Akár 90 százalékkal hidratáltabb bőr, már négy hét után

A NovAge Skinergize klinikailag igazoltan a bőröregedés első jeleire hat, melynek eredményeként azonnal és jelentősen javul a bőr textúrája, továbbá nagymértékben csökken a pórusok láthatósága. A termékcsalád használatával a bőr fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű lehet, ráadásul a négylépéses NovAge rutin alkalmazásával biztonságban tudhatjuk arcbőrünket a külső környezeti hatásokkal szemben is.

Az arctisztító zselét, szemkörnyékápolót, szérumot, valamint nappali és éjszakai krémet tartalmazó arcápoló család rendszeres alkalmazásának köszönhetően a bőr ragyogóbbá és hidratáltabbá válik.

oriflame, NovAge, skinergise

A NovAge Skinergise arcápoló család

NovAge Skinergise szett – A szett 5 darab standard méretű terméket tartalmaz: arctisztítót, szemkörnyékápoló krémet, szérumot, nappali és éjszakai krémet. 26 294 Ft
• NovAge Supreme arctisztító zselé – 150 ml, 3 999 Ft
• NovAge Skinergise Ideal Perfection szemkörnyékápoló krém – 15 ml, 4 299 Ft
• NovAge Skinergise Ideal Perfection szérum – 30 ml, 6 499 Ft
• NovAge Skinergise Ideal Perfection nappali krém SPF 30 – 50 ml, 4 999 Ft
• NovAge Skinergise Ideal Perfection éjszakai krém – 50 ml, 4 999 Ft

Kapcsolódó bejegyzések