Post Image

3+1 TIPP, HOGY A NYARALÁS ALATT IS STÍLUSOSAK LEHESSÜNK

Rúzs & Más / 2024-07-10

Az utazás remek lehetőséget kínál új kultúrák, helyek felfedezésére és természetesen a jól megérdemelt pihenésre. Ám, a divat és a stílus szerelmeseit nagy kihívás elé állíthatja, hogy a bőröndben gyakran összegyűrődnek a ruhák. Szerencsére több módszer is ismert ennek a kellemetlen helyzetnek az elkerülésére, mint a megfelelő anyag kiválasztása, a speciális hajtogatási technika vagy épp a kis helyet foglaló ruhagőzölő. A praktikus háztartási kisgépek gyártójaként, a Tefal összegyűjtött négy tippet, hogy a nyaralás alatt ne kelljen az új élményekre szánt értékes időnket vasalással töltenünk.

1.Válasszunk megfelelő anyagú ruhákat

Poggyászunk összeállításakor részesítsük előnyben a gyűrődésmentes anyagokból készült ruhákat, hiszen ezek egy többórás bőröndös utazás után is simán kerülnek elő, így pedig azonnal viselhetőek. Ebből a szempontból a szintetikus anyagok, a merinó gyapjú vagy a vastagabb pamut lehet remek választás, mivel amellett, hogy kevésbé gyűrődnek, könnyűek is.

2. Csomagoljunk körültekintően

Mind szeretnénk a szállásunkon azonnal hordható ruhákat kivenni a bőröndből, amelynek kulcsa a hatékony csomagolás. A „szekrény”-hajtogatás helyett, válasszuk a görgető módszert: helyezzük a ruhákat az ágyra, simítsuk ki, hajtsuk be az ujjaikat/helyezzük egymásra a nadrágszárakat, majd tekerjük fel őket. Ez a technika egyszerre helytakarékos és csökkenti a gyűrődések kialakulását.

3. Csak azt vigyük magunkkal, amit fel is veszünk

Tervezzük meg akár napra lebontva, hogy az utazás során milyen ruhákat szeretnénk viselni, gondolkodjuk sokoldalú darabokban. Nem ajánlott ugyanis a végtelenségig megtömni az utazótáskát, mivel egymásnak nyomódva gyűrődhetnek a ruhák, de hasonló végeredményre számíthatunk akkor is, ha csak pár dolgot teszünk bele. A csomagolásban tehát érdemes az arany középútra törekedni.  

1+Ruhagőzölő, mint kötelező darab

Nem számít, milyen gondosan csomagolunk, előfordulhat, hogy így is szembe kell néznünk néhány gyűrődéssel. Ebben lehet hasznos segítőnk a ruhagőzölő. Ez a kis eszköz kényelmesen elfér a bőröndben, és nélkülözhetetlen a ruhák gyűrődéseinek gyors eltávolításához. Ezenkívül a gőz fertőtlenítő hatással is rendelkezik – képes akár a vírusok és baktériumok 99,99%-át eltávolítani az anyagból -, továbbá megszabadítja a ruhákat a kellemetlen szagoktól és a házi kedvenceink szőrétől.

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Értékes segítség a mindennapokban is

A Tefal Pure Pop ruhagőzölő újdonsága akkora, mint egy hajszárító, mégis mindent tud, amit egy ruhagőzölőtől el lehet várni. Pillanatok alatt megbirkózik a legmakacsabb gyűrődésekkel is és nem csak utazáskor, de a ruhák nehezen vasalható részeinél, rafinált szabásoknál – berakásoknál, fodroknál, plisszéknél – hatalmas segítség a hagyományos vasaló kiegészítésére! Már el sem tudnám képzelni nélküle a mindennapjaimat.
Plusz pont: a lehető legegyszerűbben működik, nincsen agyonkomplikálva: egy mozdulattal kihúzom a víztartályt, feltöltöm a csapból és visszacsúsztatom a helyére, bekapcsolom az eszközt és 15 másodperc múlva már használhatom is!

tefal, tefal pure pop, ruhagozolo, ruhak, utazas, utazo, gozolo, gyurodes, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések