Post Image

3 TIPP A LEOPÁRDMINTA VISELÉSÉHEZ

Rúzs & Más / 2018-10-11

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én már hosszú évek óta rajongok a leopárdmintáért – nincs olyan őszi szezon, hogy ne gazdagodna a gardróbom valamilyen “vadállati” kiegészítővel vagy felsőrésszel. A leopárd vonzza a tekinteteket, éppen ezért nem mindegy, hogyan viseljük – ha jól kombináljuk: elegáns, ha rosszul párosítjuk: kihívó. A STUDIO JULIANNIE Leo Print kapszula kollekciója segítségével most 3+1 tippet ad, hogyan viseld jól ezt az örök kedvencet.

1. Csak egy csipetnyi

Juliannie Leo Print, kapszula kollekció, rúzs és más, párducminta

Egy kevés párducpötty is csodákra képes! A szetted izgalmassá válik tőle, ugyanakkor szofisztikált marad. A Leo Print hátizsák letisztult, mégis markáns darab, mintás előzsebe élettel tölti meg az egyébként egyszerű összeállítást. Puha tapintású, erős marhabőrből készült, arra született, hogy a város utcáit rója a rohanós hétköznapokon.

2. A klasszikus szett

Juliannie Leo Print, kapszula kollekció, rúzs és más, párducminta

Kifinomult összhatást érsz el, ha klasszikus szetted mellé egy tisztán leopárdmintás kiegészítőt választasz. A Leo Print Purse pénztárca stílusa egyszerre kortárs és időtálló, nem lehet vele hibázni!

3. Féktelen élvezet

Juliannie Leo Print, kapszula kollekció, rúzs és más, párducminta

Határozd el, hogy határtalan leszel, ha párducpöttyről van szó! Ha jól halmozod, stílusosan kevered, mindenhogy megállja a helyét. A feltűnő formájú Leo Print Mini Bag vérpezsdítő párost alkot egy kockás nadrággal (nyitókép), a Leo Print Purse pénztárca pedig egy hasonló kabát mellett is sikkesen mutat.  Feszegesd a határokat, és ne félj a mintáktól!

+ 1: Leheletnyi piros

Csempéssz a szettedbe egy kevés pirosat, amikor leopárd motívumot viselsz! A Red Purse lakk bőr pénztárca bámulatosan mutat minden minta és anyag mellett a maga markáns, vörös karakterével.

Juliannie Leo Print, kapszula kollekció, rúzs és más, párducminta

 

Kapcsolódó bejegyzések