KOMPLETT SZÁJÁPOLÁS A BESTSELLER GLISTER KÉSZÍTMÉNYEKKEL

Rúzs & Más / 2016-09-30

A makulátlan megjelenés a szép mosollyal kezdődik, amely rengeteg kaput képes megnyitni. Az Amway népszerű GLISTER szájápolási termékeivel megelőzhetők a fogakkal kapcsolatos problémák. A GLISTER termékcsalád tagjai tartalmaznak mindent, amire szükség van egy egyszerűen betartható, teljeskörű és hatékony szájápolási programhoz: fogkefe, fogkrém, szájvíz, fogselyem, leheletfrissítő spray és gyermek fogkefe.

Komplett szájápolás

Az Amway egyik legikonikusabb terméke a GLISTER Fogkrém, amelyből ma is 130 000 darabot adnak el évente Magyarországon. Kutatások bizonyítják: ez a sokoldalú fluoridos fogkrém hatékonyan távolítja el az ételek és a dohányzás okozta felszíni foltokat, elszíneződéseket, szennyeződéseket, gátolja a fogszuvasodást és védi a fogzománcot. A Reminact nevű formulának köszönhetően segíti az alapvető fontosságú ásványi anyagok visszaépülését a fogzománcba, így a fogak erősebbek és ellenállóbbak lesznek. Kis méretben is kapható, így ideális társ nyaraláshoz is.
Ajánlott fogyasztói ára: 1 100 Ft (50ml)

Amway Glister fogápolók

Ám nem elég a jó fogkrém, ha azt nem a megfelelő eszközzel visszük fel a fogakra. A GLISTER Fogkefe egyedülálló, szabadalmaztatott elvékonyított feje és hajlékony nyaka a száj minden zugát eléri, így a hátsó fogakat is alaposan tisztítja. Közepes és lágy sörtéinek kombinációja révén pedig csökkenti az ínyre gyakorolt nyomást.
Ajánlott fogyasztói ára: 3 900 Ft (4 db-os csomag)

Amway Glister fogkefe

Ha útközben gyors frissítésre van szükségünk, akkor jön jól a GLISTER Leheletfrissítő spray. Kompakt méretének köszönhetően még a legapróbb táskában is elfér, de akár utazáshoz is tökéletes. Könnyen, gyorsan és hosszantartóan frissíti a leheletet, üde fodormenta ízben.
Ajánlott fogyasztói ára: 1 800 Ft (12 ml)

Kapcsolódó bejegyzések