Carolina Herrera 212 VIP Men Black

A 212 VIP UNIVERZUM ÚJ CSILLAGGAL BŐVÜL

Rúzs & Más / 2017-09-27

212 VIP Black – az új férfi illat – egy minden eddigi képzeletet felülmúló exkluzív, lenyűgöző és magával ragadó partira invitál!

A Carolina Herrera új illattal kápráztat el bennünket, és ezzel párhuzamosan az ikonikus 212 VIP kollekció koncepcionálisan megújul. Az új férfias illat a 212 VIP Black, a 212 VIP univerzum új csillaga, érzéki és egyben merész, karaktere elegáns és vakmerő, akárcsak az illatot viselő férfié. Rendkívül érzéki férfias illat, amelyet a Carolina Herrera ház innovatív szellemisége és a legexkluzívabb partik világa ihletett.

A 212 VIP Black – amelyet Carlos Benaim parfümőrrel együttműködve alkottak meg – egy valódi erotikus koktél ámbrával, abszinttel, levendulával és bőrrel fűszerezve. Rabul ejtő, érzéki és merész illat, arra ösztönzi viselőjét, hogy szakítson a megszokásokkal és saját szabályai szerint éljen. Az illat magával ragadó, érzékiséggel és merészséggel vértezi fel a férfit, aki előtt nincsenek többé korlátok, álmainak csak képzelete szab határt.

Alkosd te a szabályokat, legyen ez a te éjszakád: indítsd be a partit!

A márka megújult fókuszával összhangban a 212 VIP Black illata egy fergeteges New York-i partin söpör végig, amelynek vendéglistája exkluzív, és betölti a sosem alvó város csillogása. A helyszín a legújabb felkapott hely egy luxus ingatlanban, ahol szinte tapintható az éjszakai órákban felszabaduló szabadságérzés és az intenzíven rezgő energiák. A kampány 2.0 elindítása alkalmából rendezett exkluzív esemény hozta össze a csapatot, ahol a jelszó „Own The Party” volt, azaz Érezd magadénak a partit. Ez a mantra arra ösztönöz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, úgy éljünk, hogy testben és lélekben egyaránt hitelesek maradjunk, és mindenekelőtt szeressünk élni.
Ennek a filozófiának a jegyében a 212 VIP változatos hivatást gyakorló, különleges személyiségű, különféle nemzetiségű és kulturális háttérrel rendelkező fiatal tehetségeket kért fel egy éjszakai forgatáshoz. Fiatalok, hitelesek és lelkesen közreműködtek abban, hogy személyes stílusukkal, spontaneitásukkal, egyedi életszemléletükkel még több színt vigyenek a 212 VIP világába. A kampányt a nemzetközi hírnévnek örvendő fotóművész Mario Testino neve fémjelzi, aki szakavatott szemmel gondoskodott arról, hogy méltó módon megörökítse a parti hőseit.

Az illat

Carolina Herrera 212 VIP Men Black

Érzéki ámbra és fehér üröm elegye egy csipetnyi levendulával megbolondítva, vanília és bőr simogató, mély akkordjaival.
Fejjegy: abszint
Szívjegy: levendula, bőr
Alapjegy: ámbra, vanília, pézsma

Az illat már kapható a Douglas, Müller, Marionnaud üzleteiben és a kiemelt magán parfümériákban. Ára: Carolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum for men 100ml – 26.900Ft, Carolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum for men 50ml – 20.500Ft

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések