Post Image

A RÓZSÁK KIRÁLYNŐJÉVEL ÜNNEPEL A L’OCCITANE

Rúzs & Más / 2016-08-31

40 év szenvedélyes munkáját ünnepelve, a L’OCCITANE idén megkoronázza királynőjét: az új Rose Originelle kollekció a hímzés évszázados hagyománya előtt tiszteleg, ami anyáról lányra szállt generációk óta, akár egy közös nyelv. Provence lányai értették a rózsák nyelvét, és életre tudták kelteni szépségüket egy cérnaszállal is.

L'Occitane Rose Originelle

Egy egyszerű, de mégis csodás virágzó rózsa ékesíti az új Eau de Toilette üvegét. „Rose Originelle – A valódi rózsa”. Ez áll a címkén, és ezt hirdeti maga a benne lévő illat is. Olilvier Baussan úgy tervezte meg az üvegét, akár egy nyíló rózsát, ami a virágos szépség új magaslataira tör.

Új ROSE ORIGINELLE EAU DE TOILETTE a szerelem virágával (limitált!)

L'Occitane Rose Originelle EDT

Ez a finom illat a kellemesen csípős bergamott, feketeribizli és a buja rózsa jegyeivel nyit, majd a szívjegyekben lévő ibolyán és magnólián pihen meg. Ezeket a nőies illatokat tovább hangsúlyozzák a határozott alapjegyek, ahol a pézsma és a szantálfa kapott helyet.

A Rose Originelle Eau de Toilette két különleges rózsaféle, a Grasse-i – és a gall rózsa, azaz a bársonyrózsa elegyéből született, hogy a Provence-i nőket ünnepelje. A Grasse-i rózsa, más néven a májusi rózsa vagy százlevelű rózsa, emblematikus összetevő a parfümkészítés világában, a hagyományos parfümkészítés királynője. Ott terem, ahonnan a nevét kapta, az illatok fővárosában. Élénk rózsaszín szirmai és aranysárga porzója a táj szépségéhez is hozzátartozik. Esszenciális olaja és a belőle kinyert szívjegyek elvarázsolják az érzékeket, púderes illata különlegesen érzéki nőiességgel párosul.

A gall rózsát, más néven a francia rózsát vagy provence-i rózsát, az orvoslásban és a parfümkészítésben is felhasználták a múltban. Európában már a 15. század óta ismerik és termesztik, bár mára igen ritkává vált, és évente csak egyszer virágzik. A keresztes hadjárat öröksége, illatában ott van a történelem.

EDT 75 ml 13 700 Ft

A teljes kollekció az illat mellett tusfürdőt. testápolót és kézkrémet tartalmaz.

ROSE ORIGINELLE GENTLE TUSFÜRDŐ GÉL

Egy tusfürdő, amely könnyed olvadó textúrájával gyengéden tisztítja a bőrt, miközben a különleges bársonyrózsa lágyan nőies illatába burkolja.

250ml 4 490 Ft

L'Occitane Rose Originelle testápoló, tusfürdő

ROSE ORIGINELLE TESTÁPOLÓTEJ

Egy testápoló, amely a Grasse-i és a bársonyrózsa különleges, gyümölcsösen virágos illatába burkolja a bőrt, miközben selymesen puhává varázsolja.

250ml 7 090 Ft
ROSE ORIGINELLE KÉZKRÉM

Egy kézkrém, ami selymesen puhává varázsolja a kezeket, már egyetlen használattal, a különlegesen finom Grasse-i és bársonyrózsa illatával.

30ml 2 190 Ft

L'Occitane Rose Originelle kézkrém

 

Kapcsolódó bejegyzések